GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συλλαλητήριο αύριο στην Αλεξανδρούπολη για «να ακουστεί πολύ δυνατά το “δεν πάει άλλο!”

Συλλαλητήριο για «να ακουστεί πολύ δυνατά το “δεν πάει άλλο!”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο κάλεσμά τους, διοργανώνουν αύριο (05/09), σ...


Συλλαλητήριο για «να ακουστεί πολύ δυνατά το “δεν πάει άλλο!”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο κάλεσμά τους, διοργανώνουν αύριο (05/09), στις 7 το απόγευμα στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη, σωματεία και σύλλογοι εργαζομένων της περιοχής.

«Ως εδώ με την πολιτική του κέρδους που αφήνει πίσω στάχτες και αποκαΐδια!», αναφέρουν επίσης οι διοργανωτές φορείς, που δηλώνουν «οργή», υπογραμμίζοντας πως «οι καταστροφές από τις πυρκαγιές στον Έβρο, που καίνε ακόμη, είναι τρομακτικές και οι αρνητικές συνέπειες θα συνεχίζονται για πολύ καιρό στο μέλλον».

Επισημαίνουν επίσης ότι «δυστυχώς υπάρχει αρνητική εμπειρία τόσα χρόνια και από άλλες καταστροφές, που δείχνει ότι τελικά, όταν τα φώτα σβήνουν, τίποτα δεν αλλάζει. Δίνονται ορισμένα ψίχουλα για αποζημιώσεις και συνεχίζουν όλες οι ελλείψεις που προετοιμάζουν την επόμενη καταστροφή!».

Καταλήγοντας, προτείνουν διεκδικητικό πλαίσιο για την αποκατάσταση των ζημιών, το οποίο περιλαμβάνει σειρά μέτρων ενίσχυσης των πληγέντων, στελέχωση των Δασαρχείων, αύξηση χρηματοδότησης για δασοπροστασία και δασοπυρόσβεση και εξασφάλιση των προϋποθέσεων για ολοκληρωμένη αποκατάσταση των δασών.

  • ΕΡΤ Ορεστιάδας
  • Σύνταξη- επιμέλεια: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια