GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πόρος: Τούρκοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία-Για τι ακριβώς κατηγορούνται

Για κατασκοπεία συνελήφθησαν και ανακρίνονται από χθες (17/9) δύο Τούρκοι που φέρονται να πετούσαν drone δίπλα από στρατιωτικές εγκαταστάσει...


Για κατασκοπεία συνελήφθησαν και ανακρίνονται από χθες (17/9) δύο Τούρκοι που φέρονται να πετούσαν drone δίπλα από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Πόρο.

Σύμφωνα με το iEidiseis, η ανάκριση έχει περάσει πλέον σε εξειδικευμένα στελέχη της ΕΥΠ, εκτιμώντας ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε δίπλα από το κέντρο εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού .

Όπως έγινε γνωστό, πριν δυο μέρες, μέλη του κέντρου εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο αντιλήφθηκαν drone να πετάει σε σημείο όπου απαγορεύεται, παρατηρώντας δυο άνδρες να βρίσκονται επίσης στο σημείο.

Μάλιστα, η δράση των δυο Τούρκων καταγράφηκε και σε σχετικό βίντεο, με το προσωπικό του κέντρου εκπαίδευσης να υποβάλει μήνυση.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο άντρες, που ήταν οι χειριστές του drone, πρόλαβαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και περίπολος των Ενόπλων Δυνάμεων, τελικά συνελήφθηκαν μετά από έλεγχο στη Μονεμβασιά.







Δεν υπάρχουν σχόλια