GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"ΜΠΡΟΣΤΑ": Στο Νοσοκομείο Ξάνθης σήμερα το πρωί, συνάντηση με την Έλενα Ροφαέλα.

Σήμερα Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, κλιμάκιο του Δημοτικού Συνδυασμού "ΜΠΡΟΣΤΑ", αποτελούμενο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης κ. ...

Σήμερα Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, κλιμάκιο του Δημοτικού Συνδυασμού "ΜΠΡΟΣΤΑ", αποτελούμενο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Σάββα Μελισσόπουλο και πολυπληθή αντιπροσωπεία υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Ακολούθησε συνάντηση με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Ελένη Ροφαέλα, κατά την οποία συζητήθηκε, μέσα σε κλίμα προβληματισμού για τα τεκταινόμενα στον τομέα της υγείας, η δυνατότητα ενίσχυσης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Υγείας στον τόπο μας με τη συμβολή του Δήμου Ξάνθης. 

Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στη δυνατότητα ίδρυσης και ανάπτυξης Δομών Υγείας οι οποίες θα αξιοποιούν χρηματοδοτικά εργαλεία, δωρεές και ίδιους πόρους του Δήμου για την περαιτέρω οικονομική στήριξη των υπηρετούντων υγειονομικών αλλά και όσων θα αναλάβουν περιστασιακά να συνεπικουρήσουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου μέχρις αποκατάστασης του απαιτούμενου μόνιμου προσωπικού.

Για το συνδυασμό "ΜΠΡΟΣΤΑ"

  • Το Γραφείο Τύπου
  • Α. Κωτούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια