GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξάνθης

ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ Μανώλης Τσέπελης

  • ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
  • Μανώλης Τσέπελης


Η αγάπη μου για την Ξάνθη μας
, με προίκισε με τόλμη και θάρρος ώστε να συμμετάσχω  και πάλι στα κοινά του Δήμου μας και να είμαι απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 

Με γόνιμο εθελοντισμό και προσήλωση στο μέλλον του τόπου μας.

 

Με Πίστη στον άνθρωπο και σεβασμό στο περιβάλλον.

 

Με Αλληλεγγύη και έμπρακτη συμπαράσταση στον κάθε συμπολίτη και συνάνθρωπό μας.

 

Με Διαφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

 

Με ανιδιοτέλεια και σύνεση.

 

Γνωρίζω από πού έρχομαι όπως και πού θέλω να πάω και να πάμε τον Δήμο και την Ξάνθη μας.

 

Σας καλώ να μετέχουμε και όχι να απέχουμε.

 

Συμπορευόμαστε και ενώνουμε δυνάμεις με τον Μανώλη Τσέπελη, σε μια από κοινού πλέον προσπάθεια, για να υπηρετήσουμε ακόμη μία φορά την πόλη μας, χωρίς προσωπικά συμφέροντα, συνθήματα και άναρθρες κραυγές.

 

Προτιμώ να συνεργαστώ με ένα έμπειρο και ικανό αυτοδιοικητικό, ο οποίος παράλληλα έχει την απαραίτητη ανθρώπινη ματιά να αγγίζει όλα τα θέματα τόσο με ευαισθησία όσο και με ρεαλισμό.

 

Διότι η Ξάνθη μας, η πόλη που γεννηθήκαμε, ζούμε, εργαζόμαστε, αγαπάμε, προσφέρουμε εθελοντικά και φιλανθρωπικά, αυτή η πόλη (στην τελική), μας ΕΝΩΝΕΙ.

  • Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης
  • Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξάνθης

Αναπλ.Προιστάμενος Ταμειακής Διαχείρισης & Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών του Ε.Λ.Κ.Ε. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»

Α’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

#ΣυνεχίζουμεΔυναμικάΜαζί

#ΔύναμηΓιαΤοΑύριο

#ΜανώληςΤσέπελης

 

Σύντομο βιογραφικό

-Γεννήθηκα στην Ξάνθη το 1971.

-Είμαι τρίτο τέκνο και βενιαμίν της οικογένειας του Χαράλαμπου (Μπάμπη) και της Εριφύλλης Παπαχρόνη. Γονείς βιοπαλαιστές για τους οποίους πάντα θα είμαι περήφανος.

-Παλαίμαχος αθλητής και πρωταθλητής του Ο.Φ.Κ.Α. Ξάνθης (Όμιλος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού) στα 100 μέτρα, στα 4Χ100 και στο άλμα εις μήκος.


-Πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής το 1995, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καβάλας.

-Διορίστηκα ως υπάλληλος διοικητικού –λογιστικού αορίστου χρόνου με το ΠΔ168/2006.

-Εργάζομαι στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και εκτελώ τα καθήκοντα του Αναπληρωτή προισταμένου του τμήματος Ταμειακής Διαχείρισης & Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών της Μονάδας Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας.

-Μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων του Ν. Ξάνθης «παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί»


-Εθελοντής Αιμοδότης από το 1999 και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» από το 2006, τιμήθηκα με το χάλκινο και αργυρό μετάλλιο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις πολλαπλές μου αιμοδοσίες και με το Ειδικό Βραβείο του Συλλόγου της "Αγάπης" για την μεγάλη μου προσφορά αίματος προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Επίσης βραβεύτηκα από το Δήμο Ξάνθης για την συμπλήρωση πενήντα (50) εθελοντικών αιμοδοσιών όπως και από την Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο ( Ιούνιος 2015) για το ίδιο επίτευγμα.


-Εν ενεργεία Α’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.


-Πρόεδρος εν ενεργεία του Γηροκομείου Ξάνθης "Ο Μέγας Βασίλειος", Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, από τον Φεβρουάριο του 2012 στο οποίο είμαι πρόεδρος-εθελοντής χωρίς καμία οικονομική απολαβή ή ανταλλαγή.

-Διετέλεσα ο έλληνας εκπρόσωπος της ΠΟΣΕΑ στην Παγκόσμια Γενική Συνέλευση των Ομοσπονδιών για την Εθελοντική Αιμοδοσία (2004-2008) με συμμετοχές σε πολλά διεθνή συνέδρια και Forum στο εξωτερικό. (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Εσθονία, Τυνησία).


-Αναπληρωματικό μέλος (2005-2007) στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α).

-Εμπνευστής και ιδρυτής το 2012 της Φιλανθρωπικής Επιτροπής «Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», η οποία διακονεί το φιλανθρωπικό έργο του φορέα υποστηρίζοντας εκτός των άλλων σε σταθερή βάση ενενήντα πέντε (95) οικογένειες στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης .


-Συμμετείχα τις Δημοτικές Εκλογές του Μαίου του 2019 ως επικεφαλής του συνδυασμού «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» με τον οποίο λάβαμε 3.646 ψηφοδέλτια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14,35% και η παράταξη εξέλεξε έξι δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο σαράντα μία δημοτικών εδρών.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια