GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


α “κοράκια” των εισπρακτικών φτιάχνουν εταιρείες και παίρνουν τα σπίτια των δανειοληπτών!

Σε μία άνευ προηγουμένου αυθαιρεσία και παράβαση νόμων και δικαστικών αποφάσεων έχουν προβεί οι λεγόμενες “εισπρακτικές” ή “fund”, οι οποίες...


Σε μία άνευ προηγουμένου αυθαιρεσία και παράβαση νόμων και δικαστικών αποφάσεων έχουν προβεί οι λεγόμενες “εισπρακτικές” ή “fund”, οι οποίες αγνοώντας τα πάντα, “χτυπούν” σε ηελκτρονικούς πλειστηριασμούς τα σπίτια ανυποψίαστων δανειοληπτών, και μετά τα πωλούν μέσω μεσιτικών εταιρειών, που πάλι οι ίδιοι είναι ιδιοκτήτες!

Σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει το ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και που δεν χωρούν καμία αμφιβολία, οι εταιρείες αυτές οι οποίες δεν έχουν υπογράψει καμία σχέση με τον δανειολήπτη που σύναψε σύμβαση με την τράπεζα, η οποία με τη σειρά της μεταβίβασε και ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ το δάνειο, προβαίνουν ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ σε πλειστηριασμούς, τους οποίους ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ (!!!), και μετά εμφανίζονται ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΕΣ εταιρείες που στην ουσία ελέγχονται απο τις ίδιες εταιρείες που επίσπευσαν τον πλειστηριασμό με την ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Οι Δικαστικές Αποφάσεις

Εκείνο που επικρατεί στο σύνολο των Ελληνικών Δικαστηρίων, είναι ένας τραγέλαφος! Το 80% των Ελλήνων Δικαστών, αποδέχονται ως ΝΟΜΙΜΗ τη συνέχιση ή την επίσπευση του πλειστηριασμού, για λογαριασμό μιας δανειακής σύμβασης ανάμεσα σε έναν δανειολήπτη και μία τράπεζα, στην οποία όχι μόνο δεν μετείχαν ως συμβαλλόμενοι, αλλά  με μία απλή μεταβίβαση της σύμβασης προβαίνουν σε κινήσεις που δεν είναι απλά είσπραξης αλλά εκτέλεσης κατά του δανειολήπτη.

Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, δικαίωμα εκτέλεσης μίας συμβατικής υποχρέωσης προκειμένου να την καταστήσει εισπρακτέα έχει ο υπογράφων τη σύμβαση, που έχει και το λεγόμενο “συμβατικό δικαίωμα”.

Καταστρατηγώντας όλο αυτό και κατ’ απαίτηση των δανειστών και προκειμένου να μην έχουν “κόκκινο χαρτοφυλάκιο” οι τράπεζες για να μπορούν να δανείζονται, μετέφεραν τα δάνεια σε εταιρείες που οι ίδιες δημιούργησαν, μεταφέροντας εκεί και προσωπικό των τραπεζών τους (Βλέπε Πειραιώς=Intum, Alpha Bank= Cepal, Εθνική και Eurobank=Do value κ.λ.π.), επισπέυδωντας κάθε νομική και δικαστική πράξη εναντίον των δανειοληπτών, που αν δεν πειθαρχήσουν στις απαιτήσεις τους, βάζουν μπροστά τις δικές τους πάλι εργολαβικές και μεσιτικές εταιρείες και παίρνουν τα ακίνητα!

Το πιο τραγικό είναι, ότι εκατοντάδες ανακοπές και αναστολές εκτέλεσης των δικογράφων πλειστηριασμών και διαταγών πληρωμής των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, πηγαίνουν “αδιάβαστες” και ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

Σε τιμή ευκαιρίας

Κάνοντας μία περιήγηση στο διαδίκτυο, βρίσκει κανείς αγγελίες απο υποτιθέμενα μεσιτικά γραφεία που αναγγέλουν την πώληση ενός ακινήτου ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, μέσω πλειστηριασμού και καλούν τους ενδιαφερόμενους να πάρουν μέρος στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό!

Ιδού και το διαφημιστικό:

Και δεν είναι μόνον αυτά!

Πάμε να δούμε τώρα και αγγελίες για συγκεκριμένα ακίνητα, για να διαπιστώσουμε, πόσο ανεξέλεγκτα δρουν, με την ΑΝΟΧΗ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, την ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, την ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, την ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, οι τράπεζες και τα παραμάγαζα που έχουν στήσει σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού:

Δεν υπάρχουν “επενδυτές”! Τα παίρνουν οι ίδιοι!

Απόδειξη τρανή, που προκύπτει χωρίς έρευνα και μάλιστα τη διαφημίζουν τα “κοράκια” των πλειστηριασμών, είναι τα λογότυπα των ιστοσελίδων προώθησης των ακινήτων που παίρνουν ή θα πάρουν στον πλειστηριασμό!

Ιδού:

-Πως γνωρίζει όμως η κάθε “do Value” ότι θα γίνει ο πλειστηριασμός και δεν υπάρξει άλλος υπερθεματιστής και τελικά το ακίνητο θα το “χτυπήσει” μόνον η ίδια στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό;

-Απο που προκύπτει αυτή η σιγουριά και οι Συμβολαιογράφοι που διενεργούν τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς, αν και κρατικοί λειτουργοί, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ επι της ουσίας και συμμετέχουν στο “στημμένο” παιχνίδι της υφαρπαγής των ακινήτων αυτών;

-Ποιοι είναι αυτοί που διαβεβαιώνουν – εντός των Δικαστηρίων – ότι κάθε νομική κίνηση του θιγόμενου δανειολήπτη θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων και δεν θα γίνει δεκτή και άρα το ακίνητο θα εκπληστηριαστεί;

Δυστυχώς, το ξέφραγο αμπέλι των τραπεζών, η ανοχή του κράτους έναντι αυτών, ο εγκλωβισμός και η μη στήριξη των δανειοληπτών, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα απειλής, απόγνωσης και καταστροφής της ιδιωτικής περιουσίας!

Υπάρχει αλήθεια κάποιος που θα πάρει το πολιτικό κόστος και θα βάλει “πλάτη” στους έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων που χάνουν περιουσίες απο τους γκάγκστερς των τραπεζών;

Δεν υπάρχουν σχόλια