GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απεργούν σήμερα οι φωτογράφοι της Ξάνθης

Το Σωματείο Φωτογράφων Ν. Ξάνθης καλεί όλους τους φωτογράφους σε πανελλαδική απεργία στις 13 Σεπτεμβρίου 2023. Επιπλέον, την ίδια ημέρα στις...


Το Σωματείο Φωτογράφων Ν. Ξάνθης καλεί όλους τους φωτογράφους σε πανελλαδική απεργία στις 13 Σεπτεμβρίου 2023. Επιπλέον, την ίδια ημέρα στις 17:00, θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Στρατού με Αγγελάκη) για να ενημερώσουμε τους πολίτες για σχέδια της Κυβέρνησης.

Στη συγκέντρωση θα συμμετέχουν φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα.

Καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου Φωτογράφων Ν. Ξάνθης και όλους τους φωτογράφους ανά την Ελλάδα, είτε είναι μέλη Ενώσεων είτε όχι, να υποστηρίξουν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων και να αντιδράσουν μαζικά κατά της προσπάθειας της Κυβέρνησης να εξαθλιώσει άλλον έναν επαγγελματικό κλάδο.

Το Σωματείο Φωτογράφων Ν. Ξάνθης απαιτεί:

– Να ανασταλεί η απόφαση λήψης φωτογραφιών από τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους στα Αστυνομικά Τμήματα ή από οποιονδήποτε κρατικό υπάλληλο σε οποιαδήποτε υπηρεσία.

– Να μην επιβληθεί παράβολο έκδοσης ταυτότητας.

– Να ενημερωθούμε για τις διαδικασίες προμήθειας του φωτογραφικού εξοπλισμού .

– Να αποκαλυφθεί πού πηγαίνουν τα 10 ευρώ του παραβόλου και ποια εταιρεία έχει αναλάβει το έργο έκδοσης των νέων ταυτοτήτων και με ποιες διαδικασίες.

Η παρουσία σας είναι υποχρεωτική. Ας ενωθούμε όλοι για την προστασία του επαγγέλματός μας και των επιχειρήσεών μας.









Δεν υπάρχουν σχόλια