GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με εντολή Τσέπελη, «έκοψαν» 8.500 ευρώ από τον σύλλογο ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, γιατί ο Δημήτρης Αντώνογλου πήγε με τον... Στράτο Κοντό!

Απίστευτη καταγγελία του μέλους της Τοπικής Κοινότητας Ξάνθης Δημήτρη Αντώνογλου που πήρε 500 σταυρούς με την παράταξη «Δύναμη για το Αύριο»...


Απίστευτη καταγγελία του μέλους της Τοπικής Κοινότητας Ξάνθης Δημήτρη Αντώνογλου που πήρε 500 σταυρούς με την παράταξη «Δύναμη για το Αύριο» αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε!!! Και πήγε με τον Στράτο Κοντό

Τι αποκαλύπτει στην καταγγελία του ο Δημήτρης Αντώνογλου για τις «πιέσεις» που του ασκήθηκαν προκειμένου να κάνει πίσω και να κατέβει και πάλι με το ψηφοδέλτιο Τσέπελη!

Απίστευτη καταγγελία του μέλους της Τοπικής Κοινότητας Ξάνθης Δημήτρη Αντώνογλου που πήρε περίπου 500 σταυρούς με την παράταξη «Δύναμη για το Αύριο» (Τσέπελης) στις εκλογές του 2019 αλλά στην πορεία όταν είδε ότι δεν «βγαίνει»| άκρη με τον σημερινό Δήμαρχο Τσέπελη και υπήρχαν τεράστιες εγκεφαλικές διαφορές και αντιλήψεις για τον Πολιτισμό, τους Παραδοσιακούς χορούς, την Λαίκή Παράδοση, τον Πολιτισμό αφού είναι μέλος και δάσκαλος χορού στον τρομερό Σύλλογο «ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» στη Σταυρούπολη ανεξαρτητοποιήθηκε!!!

Παρά τις «πιέσεις» της γνωστής Χατζογλίδου αλλά και όλου του Συστήματος Τσέπελη, αποφασίζοντας να πάει με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό.

Υπενθυμίζω την επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Αντώνογλου στην Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ξάνθης:

Τι ανέφερε στην λιτή επιστολή αποχώρησής του (Αδέσμευτη 25/8/2023):

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΣEΠΕΛΗ!


Ο λόγος για τον τρομερό Δημήτρη Αντώνογλου που με προσωπική επιστολή που κατέθεσε πριν 10 μέρες περίπου, στον ίδιο προσωπικά τον Δήμαρχο Τσέπελη τα παρακάτω, λιτά και καθαρά:

«Με την παρούσα επιστολή, δηλώνω την αποχώρηση μου από τη δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» με επικεφαλής τον κ. Εμμανουήλ Τσέπελη.

Με την απόφασή μου αυτή ωστόσο παραμένω στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας της Ξάνθης ως ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αντωνογλου Δημήτριος

Ανεξάρτητος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Ξανθης».

Και η συνέχεια...!

Ενώ λοιπόν είχαν εγκριθεί στον σύλλογο ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ 8.500 ευρώ για να γίνει προγραμματισμένη εκδήλωση στο ΝΕΜΕΣΙΣ, Σταυρούπολης, ο ΔήμαρχοςΤσέπελης και η παρέα του, αφού αρχικά τον πίεσαν να κατέβει εκ νέου με το ψηφοδέλτιό Τσέπελη , άλλως... θα ακύρωναν την «επιχορήγηση»! Όπως και τελικά έγινε, αφού ενώ εγκρίθηκαν τα λεφτά, τελικά... τα έκοψε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, γιατί αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού .

Διαβάστε την ανάρτησή του:


«Δημήτριος Αντώνογλου

Τόσα χρόνια πρώτη φορά είδα να παζαρευετε η υποψηφιότητα μέλους συλλόγου (για να μπει το όνομα του στο συνδυασμό του δημάρχου) για την συνδιοργάνωση του εκάστοτε κέντρου πολιτισμού για εκδήλωση, που ενώ έχει περάσει από το διοικητικό και εγκρίνεται, ακυρώνετε λόγο πυρκαγιών,  (το μέλος του συλλόγου κατεβαίνει υποψήφιος με άλλο συνδυασμό) δεν ξαναγίνεται η συνδιοργάνωση με το κέντρο πολιτισμού, με την δικαιολογία εκ μέρους του Προέδρου, ότι αρχίζει η σχολική χρονιά και δεν μπορεί να υλοποιηθεί η εκδήλωση...

Παζαρευετε ο πολιτισμός ρε πάτε καλά...

Αυτόν τον Δήμο θέλουμε;».

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΤΖΟΓΛΙΔΟΥ 



Δεν υπάρχουν σχόλια