GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τραγωδία στον Πειραιά: Κακουργηματικές κατηγορίες για τους «4»-Ποιες ποινές προβλέπονται

Κακουργηματικές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι τέσσερις συλληφθέντες για τον πνιγμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τ...


Κακουργηματικές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι τέσσερις συλληφθέντες για τον πνιγμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις απολογίες τους, στα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ποιες ποινές προβλέπονται;

Όλοι τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ στους τρεις εκ των τεσσάρων ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon για τον πνιγμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Εις βάρος του μέλους του πληρώματος που εμφανίζεται στο βίντεο να σπρώχνει τον 36χρονο, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Στους άλλους δύο ναυτικούς που ήταν παρόντες στο περιστατικό ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Εις βάρος του πλοιάρχου ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Οι λιμενικοί φέρεται να είπαν ότι, όταν ανέβηκαν στο πλοίο μετά τον πνιγμό του 36χρονου προκειμένου να συλλάβουν τον καπετάνιο, εκείνος δεν τους άνοιξε την πόρτα στο χώρο, όπου βρισκόταν, αφήνοντάς τους να περιμένουν για ώρα, ενώ βγήκε κάποιο άλλο μέλος του πληρώματος και όχι ο ίδιος, και έσβησαν και τα φώτα στο σημείο όπου βρίσκονταν!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια