GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τραγωδία στον Πειραιά: Ενώπιον του Εισαγγελέα τα 4 μέλη του πληρώματος του Blue Horizon-Ποια κατηγορία τους βαραίνει

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που κατηγορούνται για τον θ...


Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που κατηγορούνται για τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι κατηγορούμενοι, καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου.

Άπαντες συνελήφθησαν μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και έδειχναν μέλη του πληρώματος να πετούν από τον καταπέλτη τον 36χρονο, με αποτέλεσμα αυτός να πνιγεί.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και μετά την πτώση, το πλοίο δεν σταματά για την επιχείρηση διάσωσης του 36χρονου και αναχωρεί κανονικά σαν να μην συνέβη το παραμικρό.

Χρειάστηκε, μάλιστα, η εντολή Εισαγγελέως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, για να επιστρέψει στο λιμάνι και να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση που οδήγησε στη σύλληψη του καπετάνιου και μελών του πληρώματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια