GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σιαμπάν Μπαντάκ για τους "3" τοπικούς": Στο καλό να πάνε, για τα Κιμμέρια όμως, "τελείωσαν" τα ψέματα του κ.Τσέπελη!

Κάτοικοι των Κιμμερίων με χαμόγελο και νόημα..! Φαίνεται πως τα λεφτά ήταν πολλά...!  Ποιος είναι ο κύριος Λεβέντ; Από την περασμένη Πέμπτη ...

Κάτοικοι των Κιμμερίων με χαμόγελο και νόημα..! Φαίνεται πως τα λεφτά ήταν πολλά...!  Ποιος είναι ο κύριος Λεβέντ;

Από την περασμένη Πέμπτη ο Δήμαρχος Τσέπελης με τον γνωστό Λεβέντ και την "γνωστή" ομάδα του διέρρεαν ότι "έπεισαν" 3 από τους υποψήφιους του Στράτου Κοντού για το Τοπικό των Κιμμερίων, να παραιτηθούν την τελευταία στιγμή από το ψηφοδέλτιο του "Η Ξάνθη.... Αλλιώς" ώστε να μην μπορεί να τους αντικαταστήσεις,  λέγοντας με νόημα μάλιστα, "θα πάθει την πλάκα του ο Σιαμπάν Μπαντάκ αλλά και ο πατέρας του Χουσείν Μπαντάκ όταν το πληροφορηθούν, ήταν το πρώτο χτύπημα...Να μάθουν να μας προκαλούν!"!

Πράγματι λίγο πριν εκμαιεύσει η ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων,  "3" υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο των Κιμμερίων, κατέθεσαν τις ... "παραιτήσεις" τους (!)  -κάποιοι λένε στα Κιμμέρια πονηρά τα λεφτά ήταν πολλά..!- για να αντιδράσεις με χαμόγελο ο ίδιος ο  δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Σιαμπάν Μπαντάκ με τη φράση, "στο καλό να πάνε...Θα τους κρίνουν όχι μόνο οι Κιμμεριώτες, αλλά όλοι οι δημότες"! Για τα Κιμμέρια προ πολλού "τελείωσαν" τα ψέματα του κυρίου Τσέπελη ... Ποιος είναι ο κύριος Λεβέντ; Δεν τον ξέρουμε... Που ήταν τέσσερα χρόνια και δεν έγινε τίποτα στον Οικισμό μας; ¨"

Φυσικά ο Συνδυασμός "Η Ξάνθη , Αλλιώς", εγκρίθηκε κανονικά από το Πρωτοδικείο με τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό να δηλώνει με χαμόγελο:

"Ήταν και θα είναι προβλέψιμοι. Εγώ και οι συνεργάτες και υποψήφιοί μου προχωράμε σταθερά στους στόχους μας, δεν μας πτοεί τίποτα"

Άλλωστε εδώ και τρεις μήνες τίποτε άλλο δεν έκαναν οι αντίπαλοί μας, από το να πλησιάζουν υποψηφίους Μας και να τους δελεάζουν τάσσοντάς τα πάντα, για να πάνε μαζί τους. Ήμασταν και είμαστε εν γνώσει τέτοιων μεθοδεύσεων που δεν μπορούν να έχουν σχέση με τις δικές μας λογικές. Θα πάρουν την απάντησή τους, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια