GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 2-3: Ο Ελ Κααμπί δεν έφτανε για τους Πειραιώτες

Πλήρωσε τις αμυντικές του αδυναμίες και παρά το γεγονός ότι πέτυχε δύο γκολ, αλλά και είχε αρκετές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός μπήκε με το… αρισ...


Πλήρωσε τις αμυντικές του αδυναμίες και παρά το γεγονός ότι πέτυχε δύο γκολ, αλλά και είχε αρκετές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός μπήκε με το… αριστερό στους ομίλους του Εuropa League γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τη Φράιμπουργκ, μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες δεν ήταν χειρότεροι από την αντίπαλό τους, ωστόσο έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα, τα οποία και πλήρωσαν στη διάρκεια του ματς. Ο Ελ Κααμπί ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων των ερυθρολεύκων, όμως δεν έφτασαν για την ομάδα του Μαρτίνεθ.

Τραγικό λάθος

Το παιχνίδι άρχισε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, μόλις στο 6ο λεπτό: Οι Πειραιώτες έκλεψαν την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Φορτούνης σέρβιρε για τον Ελ Κααμπί που δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα από την περιοχή, αλλά ούτε ο Φορτούνης στη συνέχεια, ενώ τελευταίος εκτέλεσε ο Μπιέλ και πήρε το κόρνερ.

Η Φράιμπουργκ άνοιξε το σκορ από… το πουθενά, με τον Φρέιρε να γυρνά την μπάλα στον Πασχαλάκη, που δεν πρόλαβε να την κάνει αποδεκτή, καθώς παρενεβλήθη ο Σαλάι. έκλεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως μετά την «ψυχρολουσία» κατάφεραν να ανεβάσουν σιγά σιγά στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ελ Κααμπί στο 40’, ενώ νωρίτερα είχαν και δοκάρι (στο 26’) με τον Φορτούνη.

Ο Μαροκινός εκμεταλλεύτηκε πάσα του Φορτούνη και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι Γερμανοί όμως απάντησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με πέναλτι που έκανε ο Ρέτσος στο Ντοάν και αξιοποίησε ο Γκρίφο.

Πίεσε ο Ολυμπιακός, αλλά…

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός με το «καλημέρα» πήρε είχε ευκαιρία με τον Ιμπόρα στο 48′ πίεσε στη συνέχεια με μανία και  έφτασε στο 2-2 με τον Ελ Κααμπί, μετά από γέμισμα του Φορτούνη.

Οι ερυθρόλευκοι όμως στο 86′ αιφνιδίασε και πάλι τον Ολυμπιακό με τον Φίλιπ, που με συρτό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη για το τελικό 2-3.

Ο Γιόβετιτς έχασε ευκαιρία στο τέλος και δεν μπόρεσε να σώσει τον βαθμό για την ομάδα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα, (76′ Κίνι) Έσε (24′ Ιμπόρα), Καμαρά, Μασούρας (61’΄Γιόβετιτς), Μπιέλ (46′ Ποντένσε), Φορτούνης (78′ Σολμπάκεν), Ελ Κααμπί.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπολού, Κίμπλερ, Γκίντερ, Λίενχαρτ, (86′ Φίλιπ), Σμιντ (55′ Σιλντιγιά), Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Ντοάν, Γκρίφο (76′ Βάισχαουπτ), Σαλάι (76′ Φιλίπ), Χέλερ.

























Δεν υπάρχουν σχόλια