GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τραγωδία στη Μασαχουσέτη: Νεκρός 14χρονος μετά από πρόκληση με… καυτερό πατατάκι

Τραγωδία σημειώθηκε στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όπου ένας 14χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από πρόκληση με καυτερό πατατάκι.


Τραγωδία σημειώθηκε στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όπου ένας 14χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από πρόκληση με καυτερό πατατάκι.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (05/09), ο 14χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή του στο λεγόμενο «One Chip Challenge» την «πρόκληση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που, κατά την οικογένεια του εφήβου, ευθύνεται για τον αιφνίδιο θάνατό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η εν λόγω πρόκληση δοκιμάζει ακόμα το διάστημα που μπορεί να αντέξει κάποιος που έφαγε το πατατάκι, πριν φάει ή πιει οτιδήποτε άλλο για ανακούφιση, θύματα της οποίας έχουν πέσει πλήθος ατόμων.

Ένα εξ αυτών, ο Harris Wolobah, ο άτυχος νεαρός που έχοντας καταναλώσει ένα εξαιρετικά καυτερό πατατάκι Paqui στο σχολείο, γρήγορα εμφάνισε στομαχόπανο, όπως δήλωσε η μητέρα του στο NBC 10 Boston.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η New York Post, ο 14χρονος παραλήφθηκε από την οικογένειά του, μεταφέρθηκε στο σπίτι του και άρχισε να αισθάνεται καλύτερα.

Αργότερα, όμως, λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει σε δοκιμαστικά για το μπάσκετ, βρέθηκε λιπόθυμος.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο, όπου και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μπορεί η αιτία θανάτου να μην έχει επιβεβαιωθεί, ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, όμως η μητέρα του 14χρονου πιστεύει ότι ο γιος της πέθανε από επιπλοκές που οφείλονται στο πικάντικο σνακ.

Σύμφωνα με την εταιρεία που παράγει τα πατατάκια, στην ιστοσελίδα της, υπάρχει προειδοποίηση ότι η κατανάλωση του σνακ μπορεί να έχει δυσμενείς ιατρικές επιπτώσεις.

Η Paqui αναφέρει στον ιστότοπό της ότι τα πατατάκια πρέπει να καταναλώνονται μόνο από ενήλικες και συμβουλεύει ακόμα τους ανθρώπους να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια, αν παρουσιάσουν δυσκολία στην αναπνοή, λιποθυμία ή παρατεταμένη ναυτία.

«Αφού αγγίξετε το πατατάκι, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και μην αγγίζετε τα μάτια ή άλλες ευαίσθητες περιοχές», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το εν λόγω πατατάκι περιέχει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Carolina Reaper Pepper και Naga Viper Pepper… 




Δεν υπάρχουν σχόλια