GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναβολή του 1ου Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) ανακοινώνει με βαθιά λύπη την αναβολή της διοργάνωσης του 1ου Forum Γυναικείας Επιχειρημα...

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) ανακοινώνει με βαθιά λύπη την αναβολή της διοργάνωσης του 1ου Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 15,16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023 στην πόλη της Κομοτηνής, λόγω των τραγικών καταστάσεων που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στον Έβρο, τη Ροδόπη και σε ολόκληρη την Περιφέρεια. 

Η επικρατούσα κατάσταση, υπό το φως των ανθρωπιστικών αναγκών που επικρατούν, δεν επιτρέπει την υλοποίηση εκδηλώσεων που δεν αφορούν άμεσα την παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες. Με σεβασμό στις εν λόγω ανάγκες, ο ΣΕΓΕ αποφασίζει την αναβολή του Forum, δίνοντας έμφαση στο ότι η εκδήλωση δεν ακυρώνεται, αλλά αναβάλλεται σε νέο χρόνο που θα επιτρέπει σε όλες τις Γυναίκες και ειδικά τις Γυναίκες Επιχειρηματίες της Περιφέρειας να συμμετάσχουν με αφοσίωση και ευελιξία, απαλλαγμένες από το βάρος της επιβίωσης.

Ανθρωπισμός προτεραιότητα στις δύσκολες στιγμές. Οι σκέψεις μας είναι με τους πληγέντες από αυτήν τη φοβερή καταστροφή και ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια