GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τσουκαρίτσκι-Ολυμπιακός: Δεύτερη νίκη (0-3) και άνετη πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους»

Με άνετη νίκη μέσα στη Σερβία, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και πάλι την Τσουκαρίτσκι και κέρδισαν άνετη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.


Με άνετη νίκη μέσα στη Σερβία, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και πάλι την Τσουκαρίτσκι και κέρδισαν άνετη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά τη νίκη με 3-1 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πέτυχαν ακόμη μια νίκη με 0-3.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ταξίδεψε μέχρι τη Σερβία, δίνοντας ηχηρό παρών στον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας.

Από την πρώτη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν δοκάρι στο 12ο λεπτό του αγώνα με τον Έσε.

Στη συνέχεια, η πίεση συνεχίστηκε μέχρι το 34ο λεπτό που τελικά και έγινε το 0-1, όταν ο Μάριος Βρουσάι έδωσε κάθετη πάσα στον Μπίελ μέσα στην περιοχή και η μπάλα μετά τις ντρίπλες του Ισπανού έφτασε στον Μασούρα, ο οποίος και με άψογο τελείωμα στέλνει την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Στο 42′ ήταν η σειρά του Κώστα Φορτούνη, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Φορτούνης  παίζει το 300ο παιχνίδι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το πρώτο ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου του 2014  στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Είναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που φτάνει τα 300 ματς τα τελευταία 18 χρόνια. Ο τελευταίος που το πέτυχε ήταν ο Μαυρογενίδης τη σεζόν 2005-06.

τη συνέχεια, λίγο πριν από το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με γκολ του Μπίελ, που πέτυχε μετά από μια ακόμη κάθετη μπαλιά του Βρουσάι.

Ο Μπίελ με υποδειγματική ντρίπλα, εκτέλεσε και έκανε το 0-2.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι Σέρβοι δεν είχαν ούτε μια τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι δυνατά και στο 53′ λεπτό έγινε το 0-3 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Φορτούνη, ο Παναγιώτης Ρέτσος  με ωραία κεφαλιά έκανε το 03, με τον τερματοφύλακα των Σέρβων να μην μπορεί να αντιδράσει.

Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και για ακόμη ένα γκολ, τελικά όμως το παιχνίδι έληξε 0-3, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν για 14η συνεχόμενη σεζόν εισιτήριο για ομίλους.

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς (81′ Σεραφίμοβιτς), Τόσιτς, Στάνκοβιτς (78′ Κόβατς), Σισοκό, Μιλαντίνοβιτς (64′ Αχλινβί) Νίκσεβιτς, Γιάνκοβιτς (46′ Γκόμες), Ιβάνοβιτς (78′ Οβούσου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος (58′ Πορόσο), Φρέιρε, Ροντινέι, Καμαρά (46′ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Φορτούνης (57′ Σκάρπα), Μασούρας (68′ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (46′ Ελ Αραμπί) Μπιελ

Δεν υπάρχουν σχόλια