GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παναθηναϊκός VS Ντνίπρο 2-2: Οι δηλώσεις και η συγκίνηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Τώρα μπορώ να ανασάνω»

Παναθηναϊκός VS Ντνίπρο 2-2! Αγχώθηκε, αλλά προκρίθηκε εντέλει ο Παναθηναϊκός και τώρα θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Μαρσέιγ στον 3ο προκριματ...


Παναθηναϊκός VS Ντνίπρο 2-2! Αγχώθηκε, αλλά προκρίθηκε εντέλει ο Παναθηναϊκός και τώρα θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Μαρσέιγ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός μετά από επτά χρόνια επιστρέφει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η συγκίνηση του προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά από το ματς του αγώνα ήταν έκδηλη.

Γιατί;

Διότι τήρησε την υπόσχεσή, την οποία είχε δώσει για έναν… ευρωπαίο Παναθηναϊκό.

Τελευταία παρουσία του Τριφυλλιού σε ευρωπαϊκό όμιλο ήταν το 2016 όταν ήταν στο Group G του Europa League, μετά τις προκρίσεις στα προκριματικά κόντρα σε ΑΪΚ και Μπρόντμπι.

Τι είπε μετά το φινάλε ο Γιοβάνοβιτς;

«Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους ότι μπορούμε σε αυτόν τον θεσμό. Βγάλαμε έξω μία καλή ομάδα. Ήθελε προσοχή.

Σημασία έχει για μένα, αλλά και για τα παιδιά, που ήρθαν μαζί μου, για τον κόσμο, ότι μετά από αρκετά χρόνια είμαστε ξανά στην Ευρώπη, εκεί που αρμόζει στον Παναθηναϊκό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς.

«Είχε πέσει μεγάλο βάρος, σε μένα, όταν είχα έρθει. Τώρα, έστω για μία μέρα, μπορώ να ανασάνω», πρόσθεσε ακόμη, όντως συγκινημένος.

«Πήραμε βαθιά αναπνοή. Έπρεπε να ανταποκριθούμε και τα καταφέραμε. Είναι σημαντική μέρα για μας».

Μίλησε για την αναγνώριση της προσπάθειας, που κάνει η ομάδα, από τον κόσμο, με το γεμάτο γήπεδο τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ευχαρίστησε παράλληλα τον Γιάννη Αλαφούζο για τη βοήθεια και στο τέλος υποστήριξε ότι θα το παλέψει ως το τέλος ο Παναθηναϊκός στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ημέρα ανακούφισης για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού… 

Δεν υπάρχουν σχόλια