GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γκενκ VS Ολυμπιακός 1-1: Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τους Πειραιώτες-Με ποιον παίζουν στην επόμενη φάση

Ο νεοαποκτηθείς Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έδωσε στις καθυστερήσεις τη λύση στους «ερυθρόλευκους» πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ της πρόκρισης κόν...


Ο νεοαποκτηθείς Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έδωσε στις καθυστερήσεις τη λύση στους «ερυθρόλευκους» πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ της πρόκρισης κόντρα στη Γκενκ.

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τις δυο ομάδες να τελειώνουν τον αγώνα αμφότερες με παίκτη λιγότερο, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν η «χρυσή» αλλαγή και πέτυχε στο 96′ το 1-1 για τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς με γκολ του Φορτούνη, οπότε αυτό που ήθελαν ήταν να μη χάσουν.

Ωστόσο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέιντσιλ. Μάλιστα, το γκολ μπήκε έπειτα από επανάληψη του πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής. Στην πρώτη εκτέλεση ο Πασχαλάκης απέκρουσε.

Τώρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τσουκαριτσκι και μάλιστα ο αγώνας δε θα γίνει στο Βελιγράδι, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο. Ωστόσο, μετά τη σημερινή πρόκριση εξασφάλισε ήδη το εισιτήριο για τους ομίλους Conference League.

Μετά τον αγώνα, οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση με τους φιλάθλους να τραγουδούν «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό».

ΓΚΕΝΚ: Βαντερβούρντ, Κουέστα, Μουχάμεντ, ΜακΚένζι, Μουνιόθ, Ελ Κχανούς, Χροσόβσκι (90+7′ Αροκονταρέ), Καγέμπε, Σορ (89′ Μπαάχ), Παϊντσίλ, Φαντερά (70′ Γκαλάρθα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ρέτσος, Φρέιρε, Ροντινέι, Κίνι, Καμαρά (80′ Βρουσάι), Ιμπόρα, Μασούρας (67′ Μπιέλ), Καρβάλιο (46′ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (67′ Ελ Αραμπί). 

Δεν υπάρχουν σχόλια