GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Παθολογική του Νοσοκομείου Ξάνθης εκπέμπει SOS

Με επιστολή του προς τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης ο Προσωρινός Προϊστάμενος και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Παθολογικού Τμήματος,...


Με επιστολή του προς τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης ο Προσωρινός Προϊστάμενος και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Παθολογικού Τμήματος, Ιωάννης Φερεσιάδης, τονίζει εμφατικά ότι πλέον είναι αδύνατη η λειτουργία του εν λόγω τμήματος, ενώ υπογραμμίζει πως για οτιδήποτε συμβεί δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες.

Ολόκληρη η επιστολή:


Όπως ήταν αναμενόμενο η ανησυχία είναι έντονη δεδομένου ότι διανύουμε μία περίοδο όπου ο Δήμος αναμένει χιλιάδες κόσμου, για τις “Γιορτές της Παλιάς Πόλης”.

Να σημειωθεί ότι ο υπ. Δήμαρχος Ξάνθης με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, αιτήθηκε συνάντηση με την διοικήτρια του Γ.Ν.Ξ. με σκοπό την ενημέρωση μας επί του ζητήματος.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δημαρχόπουλος μόλις πληροφορήθηκε για το εξαιρετικά επείγον ενημερωτικό δελτίο του ιατρού κ. Φερεσιάδη, προϊσταμένου της Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Ξ., απεστάλη στο Υπ. Υγείας η επισυναπτόμενη επιστολή και αιτήθηκε συνάντηση με την διοικήτρια του Γ.Ν.Ξ. με σκοπό την ενημέρωση μας επί του ζητήματος αλλά και την γενικότερη συνεργασία που οφείλει να έχει ο Δήμος Ξάνθης με το Νοσοκομείο. 





Δεν υπάρχουν σχόλια