GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


SL1: Στις καθυστερήσεις η λύτρωση για τον ΟΦΗ-Νίκησε 3-2 τον Άρη

Έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά έμεινε με την προσπάθεια και την… όρεξη. Ο Άρης βρέθηκε να χάνει από τον ΟΦΗ με σκορ 2-0, ισοφάρισε σε 2-2,...


Έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά έμεινε με την προσπάθεια και την… όρεξη. Ο Άρης βρέθηκε να χάνει από τον ΟΦΗ με σκορ 2-0, ισοφάρισε σε 2-2, έχασε ευκαιρίες για τρίτο γκολ, αλλά τελικά το δέχτηκε στις καθυστερήσεις από τους Κρητικούς και, τελικά, γνώρισε την ήττα με 3-2, χάρη στον λυτρωτή, Νέιρα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους Κρητικούς, οι οποίοι μπήκαν δυνατά μπροστά στο κοινό τους και πριν τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα βρέθηκαν προηγούμενοι με 2-0, με τα γκολ των Ντίκο (17′) και Τοράρισον (38′).

Ο Άρης πάντως αντέδρασε και μετά το 1-0, και παραλίγο να ισοφαρίσει με τον Πάλμα, αλλά η κεφαλιά του βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο κίπερ Μανδάς κατάφερε και έδιωξε, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, σύμφωνα με τον τρόπο που λειτούργησε τουλάχιστον ο διαιτητής Μανούχος.

Ισοφάρισε, αλλά δεν τον κράτησε

Ο Άρης δεν τα παράτησε και κυνήγησε την ισοφάριση. Στο 64′ ο Πάλμα εκτέλεσε φάουλ, ο Φαμπιάνο έκανε την προβολή, σκόραρε, αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ, προσωρινά όμως, καθώς στη συνέχεια ο Μανούχος τσέκαρε τη φάση και κατακύρωσε το γκολ του Βραζιλιάνου στόπερ.

Στο 86′, οι Θεσσαλονικείς λίγο έλειψε να κάνουν την απόλυτη ανατροπή, αλλά το φάουλ του Πάλμα εξουδετέρωσε δύσκολα ο κίπερ Μανδάς.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΟΦΗ κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των φιλοξενουμένων και με τον Νέιρα (90’+1′), μέσα από την περιοχή, έγραψαν το 3-2 και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό Πρωτάθλημα.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Καρώ, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Λάρσον, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράλ (61′ Μοσκέρα), Ντίκο

ΑΡΗΣ (Τερζής): Χουτεσιώτης , Φεράρι, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ (46′ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Κάρλσον (79′ Τζούρασεκ), Πάλμα, Ρουπ (79΄Σαμόρα), Μόρον

  • Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
  • Βοηθοί: Ράινχαρτ Μπάουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
  • Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
  • VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ΑVAR: Ανδρέας Μεϊντάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια