GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


SL1 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Πρεμιέρα… περίπατος (3-0) με ροτέισον και ώθηση για Χαρτς

Νικηφόρα και επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης.


Νικηφόρα και επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Παρά το ροτέισον ο ΠΑΟΚ ήταν καθολικά ανώτερος, εξέλιξε το παιχνίδι σε… περίπατο και πήρε έξτρα ώθηση ενόψει του πρώτου αγώνα των Play Off του Conference League κόντρα στη Χαρτς στη Σκωτία.

Με τον Σβαμπ να μοιράζει δύο ασίστ και τον Ζίβκοβιτς να σκοράρει δύο φορές, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του έναντι του Αστέρα Τρίπολης που είχε χαμένο πέναλτι στη διάρκεια του αγώνα και τη μεγάλη ευκαιρία, σ’ εκείνο το σημείο, να ισοφαρίσει σε 1-1 το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε το 1-0 στο 22′ όταν μετά από κλέψιμο του Τάισον, ο Σβάμπ πέρασε κάθετη πάσα στον Μουργκ, που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στο 41′ ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μιριτέγιο από τον Εκόνγκ, ωστόσο ο Αργεντινός επιθετικός που κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στο αριστερο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Το «καθάρισε» στο 59′

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πέτυχε το 2-0 στο 54′ όταν Τάισον και Σβαμπ συνδυάστηκαν εκ νέου, ο Αυστριακός τροφοδότησε αυτή τη φορά τον Ζίβκοβιτς που από κοντά έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ «τελείωσε» το ματς στο 59′ όταν στην αντεπίθεση ο Παπαδόπουλος απόκρουσε το πλασέ του Τάιοσν σε τετ α τετ, όμως στην επαναφορά ο Ζίβκοβιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Koτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64′ Νάσμπεργκ), Μιχαηλίδης, Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ (85′ Γιαξής), Μουργκ, Ζίβκοβιτς (74′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (75′ Σαμάτα, 84′ Τζίμας).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (62′ Σγουρής), Καρμόνα (82′ Ζουγκλής), Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Μουνάφο, Καλτσάς (82′ Γκαρθία), Κρεσπί, Σίτο (75′ Μπαρτόλο), Μιριτέγιο (75′ Μάντζης).

Δεν υπάρχουν σχόλια