GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του μεγάλου αγώνα για το Champions League

Στη σκιά της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, διεξάγεται κανονικά αλλά υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απόψε ο αγών...


Στη σκιά της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, διεξάγεται κανονικά αλλά υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απόψε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η πολύ σημαντική αναμέτρηση πραγματοποιείται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ώρα έναρξης τις 21.00 και κανάλι μετάδοσης το Cosmote Sports HD 1. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στα πλάνα του για πρώτη φορά φέτος ο Τσέριν αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

«Η Μαρσέιγ είναι πολύ μεγάλος αντίπαλος για να μπορούμε να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα. Εκτός από τη νίκη όλα τα άλλα αποτελέσματα θα είναι δύσκολα για εμάς. Ουσιαστικά θα πρέπει να κάνουμε δύο παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα είναι καλό για εμάς», είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Όσο για τους Μασσαλούς; Σύμφωνα με την «Equipe», θα κατέβουν στον αγώνα με φουλ επιθετικό σχήμα, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Ομπαμεγιάνγκ και Εντιαγιέ.

Η πιθανή ενδεκάδα: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι ή Eμπεμπά, Λόντι, Σαρ, Βερετού, Κοντογκμπιά, Ουνάχι ή Αρίτ, Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια