GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Champions League: Αποκλεισμός για την ΑΕΚ από την Αντβέρπ-Συνεχίζει στους ομίλους του Europa League

ΗΑΕΚ δεν τα κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Champions League, καθώς έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκορ 1-2 από την Αντβέρπ, στ...


ΗΑΕΚ δεν τα κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Champions League, καθώς έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκορ 1-2 από την Αντβέρπ, στην Opap Arena.

Πλέον, η «Ένωση» θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League, στους οποίους ήδη βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, μετά το χθεσινό ματς κόντρα στην πορτογαλική Μπράγκα.

Τα γκολ

0-1: Η Αντβέρπ προηγήθηκε στο 73ο λεπτό. Σε πλάγιο άουτ από τα δεξιά προς τον Μπαλικουισά, ο εξτρέμ των Βέλγων ξεπέρασε τον Ρότα στο σπριντ, γύρισε παράλληλα προς τον Κερκ, ο οποίος με τη σειρά του ξεπέρασε τον Χατζισαφί και με πλασέ νίκησε τον Στάνκοβιτς.

1-1: Σέντρα του Ελίασον από τα δεξιά, στο 90′, με τον Αραούχο να υποδέχεται την μπάλα, την έφερε στο δεξί, έκανε το σουτ και νίκησε τον Μπουτέ για να ισοφαρίσει για την ΑΕΚ.

1-2: Η ΑΕΚ βγήκε όλη στην επίθεση, στην προσπάθειά της να πετύχει δεύτερο γκολ και να στείλει το ματς στην παράταση, στο 95′, όμως η Αντβέρπ έκλεψε την μπάλα, έγινε μια βαθιά μπαλιά προς τον Μπαλικουισά, ο Πινέδα δεν μπόρεσε να κόψει την μπάλα και ο εξτρέμ των Βέλγων βγήκε τετ α τετ και με πλασέ νίκησε τον Στάνκοβιτς για να κάνει το 1-2 υπέρ των Βέλγων.

  • Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (80′ Γιόνσον), Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (80′ Πισάρο), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (80′ Μάνταλος), Άμραμπατ (69′ Ελίασον), Τσούμπερ (69′ Αραούχο), Πόνσε.

Αντβέρπ (Φαν Μπόμελ): Μπουτέ, Βάινς, Αλντερβάιρελντ (65′ Βαν Ντεν Μπος), Κουλιμπαλί, Ντε Λατ, Κεϊτά, Έκελενκαμπ (65′ Κερκ), Φερμέιρεν, Μούχα, Μπαλικουισά (90+8′ Οντρέικα), Γιάνσεν (83′ Γιουσούφ).


Δεν υπάρχουν σχόλια