GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου ΣΕΒΑΘ και ΣΕΠΕΚ;

Γελάει κάθε… πικραμένος με την ανακοίνωση των ονομάτων φυσικών και νομικών προσώπων, που οφείλουν στο Δημόσιο, είτε στις εφορίες είτε στα ασ...


Γελάει κάθε… πικραμένος με την ανακοίνωση των ονομάτων φυσικών και νομικών προσώπων, που οφείλουν στο Δημόσιο, είτε στις εφορίες είτε στα ασφαλιστικά ταμεία!

Μέσα σε αυτά, και οι συνεταιριστικές εταιρείες, που έχουν τεθεί σε εκκαθάριση και ουδείς γνωρίζει το έχει γίνει μέχρι σήμερα, ΣΕΒΑΘ, ΣΕΠΕΚ και πολλοί άλλοι!

Μπαταχτσής το… δημόσιο!

Φαντάσματα, ενός παρελθόντος που η Ελλάδα το πλήρωσε πολύ ακριβά και το πληρώνει ακόμα, ενώ η περιουσία αυτών των εταιριών απαξιώνεται και ρημάζει στο χρόνο και την ανικανότητα των διαχειριστών της!

Το αξιοπερίεργο είναι, γιατί το Υπουργείο Οικονομικών, κάθε φορά που προβαίνει σε δημοσιοποίηση στοιχείων μεγαοοφειλετών, συμπεριλαμβάνει εταιρείες, όπου το Ελληνικό Δημόσιο, κατέχει τη διαχείριση και την εκκαθάριση!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ, ΣΥΝΕΛ, ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ, ΚΥΔΕΠ, ΣΕΒΑΘ,ΣΕΠΕΚ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, και εκατοντάδες άλλες εταιρείες στις οποίες εμπλέκεται το ίδιο το δημόσιο με έμμεσο ή άμεσο τρόπο!

Ποιος ο λόγος της δημοσιοποίησης αλλά κυρίως της αναφοράς τους στη λίστα αυτή;

Γιατί συνεχίζουν να υφίστανται ως λογιστικές και πραγματικές οφειλές, όταν οι εταιρείες αυτές, δεν έχουν αντικείμενο, δεν έχουν λειτουργία, έχει χαθεί το 80% της περιουσίας τους και το κυριότερο έχουν αθωωθεί όλοι εκείνοι που έκαναν τη διαχείριση αυτών των χρεών;

Σε τι εξυπηρετεί η ισχύ αυτών των χρεών αφού τελικώς είναι στην λίστα “ανεπίδεικτα είσπραξης”;

Θα ήταν χρήσιμο κάποια στιγμή, το Ελληνικό Υπουργείο των Οικονομικών, να πει την αλήθεια για το λόγο ύπαρξης αυτών των χρεών, αφού καμία εκκαθάριση και κανένα άλλο διαχειριστικό μέσο δεν θα αποφέρει στο δημόσιο εισπράξεις των οφειλών αυτών. 

Πολλώ δε μάλλον όταν ο ελεγκτής και ο ελεγχόμενος, είναι το ίδιο το δημόσιο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια