GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσίαση των υποψηφίων στην Ξάνθη του συνδυασμού Χ. Τοψίδη

Τους υποψηφίους του συνδυασμού του παρουσίασε  την Τρίτη 08 Αυγούστου 2023 στις 19.00, στο ξενοδοχείο Z Palace στην Ξάνθη, ο επικεφαλής της ...


Τους υποψηφίους του συνδυασμού του παρουσίασε  την Τρίτη 08 Αυγούστου 2023 στις 19.00, στο ξενοδοχείο Z Palace στην Ξάνθη, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης ο Χριστόδουλος Τοψίδης τους υποψήφιους και υποψήφιες Συμβούλους της παράταξης για την Π.Ε. Ξάνθης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ονόματα που έκαναν αίσθηση είναι ο πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραίτης ο οποίος ανέφερε ότι θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια και θα αποσυρθεί, ο Χατζηγγενέ Ιρφάν που ήταν περιφερειακός σύμβουλος και διεκδικεί εκ νέου μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η καρδιολόγος κυρία Μπρίκα που υπηρετεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης, άλλα ονόματα που ήταν παρόντα ήταν ο Μηχανικός Χ. Μερκούρης και από τους πρωτοεμφανιζόμενους στο πολιτικό σκηνικό ο Ανάργυρος Προμύρας.

Στην εισήγηση του ο Χ. Τοψίδης χαρακτήρισε την Ξάνθη σαν σταυροδρόμι της Περιφέρειας με ανεκτίμητη αξία και που δεν κατάφερε η παρούσα διοίκηση να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα .

Ακολούθως παρουσίασε τους υποψηφίους.












































Δεν υπάρχουν σχόλια