GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θεσσαλονίκη: Τράκαρε, σώθηκε και προσευχήθηκε σε χαλάκι… δέρνοντας πυροσβέστες!

Ένα… απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.


Ένα… απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ένας Τούρκος υπήκοος τράκαρε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σώθηκε από θαύμα και προσευχήθηκε σε χαλάκι, το οποίο ισχυρίστηκε πως πάτησαν οι πυροσβέστες με αποτέλεσμα να τους επιτεθεί χτυπώντας τους!

Το αδιανόητο σενάριο εκτυλίχθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19/8) και ο 31χρονος συνελήφθη.

Όλα συνέβησαν το πρωί λίγο μετά τις 7:30 όταν ο 31χρονος οδηγούσε με περισσότερα από 190 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ το όριο ταχύτητας ήταν πολύ χαμηλότερο στο σημείο.

Ο 31χρονος επέστρεφε στην Τουρκία από την Αυστρία έχασε τον έλεγχο και το όχημα έσπασε τις μπάρες, αναποδογύρισε και η μηχανή του αυτοκινήτου εκτοξεύθηκε 50 μέτρα μακριά.

Στο σημείο προκλήθηκε φωτιά σε ξερά χόρτα.

Ο οδηγός  έβγαλε από το όχημά του ένα χαλάκι για να προσευχηθεί που επέζησε, ενώ στο σημείο είχε κληθεί η πυροσβεστική για τη φωτιά που προκλήθηκε μετά τη σύγκρουση.

Όταν ο 31χρονος τελείωσε την προσευχή του, επιτέθηκε χτυπώντας τους τους πυροσβέστες, ισχυριζόμενος πως πάτησαν πάνω στο χαλάκι του, κίνηση την οποία θεώρησε ασέβεια!

Ο 31χρονος που ισχυρίστηκε πως ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα για να επιστρέψει στην Τουρκία καθώς η κόρη του χτύπησε και έπρεπε να γυρίσει άμεσα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή, απείθεια και διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια