GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεκαπενταύγουστος: Έρχονται ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

Ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας έρχονται τις επόμενες ημέρες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο. 


Ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας έρχονται τις επόμενες ημέρες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο. 

Αναλυτικότερα, ήδη από αύριο η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα φτάσει ως και τους 33 ℃ βαθμούς, ενώ τον Δεκαπενταύγουστο θα φτάσει τους 36℃.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ήδη από τις 12 Αυγούστους, θα ενισχυθούν σημαντικά οι άνεμοι και αναμένεται να φθάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ, αυξάνοντας σημαντικά τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Σήμερα, (7/8), ο υδράργυρος θα δείξει μέχρι και 35℃ και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 – 5 μποφόρ σε θάλασσα και ξηρά, ενώ, στο Ιόνιο θα είναι 6 – 7 μποφόρ, ενώ την Τρίτη (8/8), η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, φθάνοντας στους 33℃ με βόρειους ανέμους σε θάλασσα και ξηρά 5 – 7 μποφόρ και έως 7 στο Αιγαίο.

Την Τετάρτη (9/8) ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 32℃ και οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 – 5 μποφόρ σε Ιόνιο και ξηρά, και 7 – 8 στο Αιγαίο.

Από την Πέμπτη (10/8) θα υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας και ως την Παρασκευή και το Σάββατο (11 – 12 Αυγούστου) θα φτάσεις τους 34℃.

Οι άνεμοι την Παρασκευή (11/8) θα είναι εντάσεως 4 – 5 μποφόρ και Ιόνιο και ξηρά, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν 5 – 7 και στην Κάρπαθο 7 μποφόρ. Το Σάββατο, όμως, η ένταση των ανέμων ενισχύεται σε 7 – 8 μποφόρ σε Αιγαίο, Εύβοια, Βοιωτία και Αττική, γεγονός το οποίο καθιστά την ημέρα κρίσιμη, με αυξημένες πιθανότητες για την εκδήλωση πυρκαγιών ιδίως στις συγκεκριμένες περιοχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια