GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φέρτε τη Μοσάντ να εκπαιδεύσει την ΕΥΠ, αν δεν μπορείτε!

Ο ένας ευτελισμός πίσω απο τον άλλον στην υπο διάλυση Εθνική Υπηρεσία Ππληροφοριών, που δεν μπορεί πια να πραγματοποιήσει καμία σοβαρή αποστ...


Ο ένας ευτελισμός πίσω απο τον άλλον στην υπο διάλυση Εθνική Υπηρεσία Ππληροφοριών, που δεν μπορεί πια να πραγματοποιήσει καμία σοβαρή αποστολή, πολύ περισσότερο να βρει στελέχη!

Απόδειξη αυτού;

Ψάχνει να βρει στελέχη, μέσα στον κακό χαμό που γίνεται, για τις ακέφαλες διευθύνσεις στη ΘΡΑΚΗ!

Και δεν θα βρει αυτούς που πρέπει, γιατί πολύ απλά το σάπιο σύστημα που έχει εδραιωθεί εντός της Εθνικής Υπηρεσίας, λυμαίνεται μιας κατάστασης που στην ουσία δεν επιτρέπει την εκτέλεση των σοβαρών καθηκόντων της, εκθέτοντας τη χώρα σε έναν άνευ προηγουμένου εθνικό κίνδυνο!

Ουδείς γνωρίζει τι συνέβη και τι συμβαίνει καθημερινά στη Θράκη.

Να ήταν μόνο οι φωτιές;

Και οι άλλες “φωτιές” που καθημερινά υπάρχουν και κατακαίνε σπίτια, συνειδήσεις, ήθη, έθιμα, αλλοτριώνουν την αθρωπογεωγραφία της περιοχής, καθορίζουν την οικονομική πορεία;

Ούτε λόγος φυσικά…

Και πάντα ακόλουθοι των εξελίξεων και πάντα με τη συνδρομή “τρίτων” υπηρεσιών, εφόσον αυτές έχουν συμφέρον να ενεργοποιηθούν οι εν ύπνω υπηρεσίες της Ελλάδας!

Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι ανοχύρωτη, αφού η επιχειρησιακή της ετοιμότητα δεν αρκεί να αμυνθεί σε πολέμους που εξελίσσονται με άλλους όρους, περισσότερο αθέμιτους, αλλά υπαρκτούς και αναμενόμενους.

  • Έπρεπε να είχαν γνώση οι υπηρεσίες.
  • Υπήρξαν ενδείξεις και δη σοβαρές.
  • Η Θράκη, τα νησιά μας, η Κύπρος.

Τι άλλο έπρεπε να περιμένουν δηλαδή στην ΕΥΠ, στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Αμυνας, για να συντονιστούν;

Η Ελλάδα είναι στο στόχαστρο εδώ και μήνες, είτε με τις επιλογές εξωτερικής της πολιτικής που σήκωσε το βάρος και ευρωπαϊκών πολιτικών, για τις οποίες όμως κανένα άλλο κράτος της Ε.Ε. και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία δεν δέχθηκαν υβριδικό πόλεμο, αν και οι δημιουργοί των πολιτικών αυτών.

Η Ελλάδα που δέχεται το μεγαλύτερο επιχειρησιακό και διπλωματικό βάρος του ΝΑΤΟ στη Βαλκανική, μένει χωρίς υποστήριξη!

Συνεπώς τι περιμένουν οι έχοντες την εξουσία;

Αν δεν μπορούν, δεν βρίσκουν, ας ζητήσουν τη συνδρομή ξένων υπηρεσιών αντικατασκοπίας και έρευνας καθώς και πληροφοριών.

Οπως η Μοσάντ. Με αριστοτεχνικό τρόπο διαχείρισης και πάντα ένα βήμα μπροστά απο τα γεγονότα! Προλαμβάνοντας και όχι ακολουθώντας όπως οι ελληνικές υπηρεσίες!

Οσο πιο γρήγορα το αποφασίσει ο Πρωθυπουργός, που έχει και την πολιτική ευθύνη στο Μαξίμου, άλλο τόσο γρήγορα, ίσως προλάβει να σωθεί ότι απέμεινε απο τη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια