GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και ο εκπληκτικός ως άνθρωπος και ΠυροσβέστηςΤάσος Κωνσταντινίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον Στράτο Κοντό.

  t Ότι λόγια και να πει κανείς για τον Τρομερό Άνθρωπο, δημιουργό και εθελοντή που ακούει στο όνομα Τάσος Κωνσταντινίδης,  είναι λίγο!!! 

 

Ότι λόγια και να πει κανείς για τον Τρομερό Άνθρωπο, δημιουργό και εθελοντή που ακούει στο όνομα Τάσος Κωνσταντινίδης, είναι λίγο!!! Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Η Ξάνθη Αλλιώς», με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Στράτο Κοντό, κατεβαίνει στις εκλογές του Οκτωβρίου και ο φοβερά δραστήριος και εκπληκτικός ως άνθρωπος αλλά και ως πυροσβέστης, ιδρυτής του νέου συλλόγου Αιμοδοτών Π.Ε Ξάνθης,  Τάσος Κωνσταντινίδης. 

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ακούραστο, με αγάπη για τον τόπο του, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. 

Ο Τάσος Κωνσταντινίδης είναι πυροσβέστης, και γνωστός για το πλούσιο κοινωνικό και αθλητικό του  έργο του. Έχει εκδώσει βιβλία που θίγουν σημαντικά κοινωνικά προβλήματα, όπως τον εκφοβισμό (bullying), διαθέτοντας τα έσοδα από τις πωλήσεις στη στήριξη κοινωνικών δομών της περιοχής. 

Ο ίδιος, κινούμενος πάντα με τη διακριτικότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνει, δεν σταματά να προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά, κάθε φορά που αυτό απαιτείται και κυρίως στον Τομέα Αιμοδοσίας και σε σημαντικές Πολιτιστικές και Κοινωνικές εκδηλώσεις της Ξάνθης.

Νέα πρόσωπα, το καινούργιο έρχεται θαρραλέα, για μια Ξάνθη που θα κάνει υπερήφανους όλους τους  πολίτες.

Πρόκειται για εξαίρετη μεταγραφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια