GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ρεκόρ επισκεπτών στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων…

Ρεκόρ συμμετοχής του κόσμου στα «Δημοκρίτεια»


Ρεκόρ συμμετοχής του κόσμου στα «Δημοκρίτεια»

Γ. Τσιτιρίδης: «Θέσαμε στόχους και με έργο τους πετυχαίνουμε, μένοντας μακριά από λόγια του αέρα. Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, αλλά παλεύουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε τον Δήμο και την ποιότητα ζωής των κατοίκων»

Ρεκόρ καταγράφουν φέτος τα Άβδηρα, τόσο σε επισκεψιμότητα Τουριστών στην παραλιακή τους ζώνη, όσο και συμμετοχής κόσμου στις εκδηλώσεις των Δημοκριτείων. Αυτό φυσικά αποτελεί και μια επιβράβευση για τη νυν Δημοτική Αρχή και τον Γ. Τσιτιρίδη, ο οποίος με ελάχιστα λόγια αλλά και πολλά έργα, δίνει την καλύτερη απάντηση στους επικριτές του.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων, όπως συνεργάτες του μας μετέφεραν, έχει θέσει ψηλά τον πήχη για την επόμενη θητεία του, καλύπτοντας τα λιγοστά κενά που υπήρξαν σε αυτή λόγω των δυσκολιών που προκάλεσε στην αυτοδιοίκηση και σε ολόκληρη τη χώρα γενικότερα η πανδημία, μιας και χάθηκαν δύο πολύτιμα χρόνια και σχεδιάζει το μέλλον του Δήμου με στόχο την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα μα κυρίως στον Τουρισμό, την Παιδεία, αλλά και τις υποδομές.

Όπως μαθαίνουμε, ο σχεδιασμός είναι έτοιμος και θα εφαρμοστεί άμεσα μετά τις εκλογές, ενώ ήδη τρέχουν αρκετά σημαντικά θέματα που αναμένεται η ολοκλήρωσή τους το επόμενο διάστημα, μιας και όπως ο ίδιος ο Τσιτιρίδης αναφέρει συχνά πυκνά, τον ενδιαφέρει περισσότερο η αποτελεσματικότητα, παρά το να χαϊδεύει με ωραιοποιημένες φωτοβολίδες άνευ ουσίας και αντικρίσματος τα αυτιά των κατοίκων του Δήμου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, πρόσφατα σε συνεργάτες του τόνισε πως ο κόσμος μας εξέλεξε για να δουλέψουμε σκληρά και να του προσφέρουμε τα μέγιστα. Αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με μεγαλύτερο πάθος και πείσμα. Παραδώσαμε παιδικές χαρές στα παιδιά των οικισμών του Δήμου μας πιστοί στις αρχές μας αλλά και στον σχεδιασμό, και αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι των όσων έχουμε κάνει αλλά και προγραμματίσει. 

Κάποιους αυτό ίσως να μην τους αρέσει, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Άλλοι αγωνίζονται για το προσωπικό τους όφελος «πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια» και εμείς αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε και το αποδεικνύουμε με έργα… Σημειώσαμε ως Δήμος ρεκόρ επισκεψιμότητας των Τουριστών στις παραλίες μας, όπως ρεκόρ συμμετοχής του κόσμου σημειώθηκε και στα Δημοκρίτεια 2023 και αυτό σημαίνει κάτι. 

Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για έναν καλύτερο Δήμο Αβδήρων, μακριά από σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Αβδήρων, απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες του, δήλωσε πως όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στις εκλογές, πρέπει να μην ξεχνούν ότι οι Δημότες μας ψηφίζουν για να είμαστε εκεί για αυτούς και να προσφέρουμε τα μέγιστα και αυτό θα πρέπει να είναι η σημαία της ζωής μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια