GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο πλευρό Άρη Πιαλόγλου και Τσέπελη και ο ... Παναγιώτης Σιδέρης! Μια "παρέα"...ένας "δήμος"!

  Όλα τα ... λεφτά είναι πλέον η κάθοδος του Άρη Πιαλόγλου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Τσέπελη!  Και ήδη πέ...

 



Όλα τα ... λεφτά είναι πλέον η κάθοδος του Άρη Πιαλόγλου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Τσέπελη!  Και ήδη πέφτει το γέλιο της "αρκούδας" σε όλα τα στέκια....ποδοσφαιρικά και μη!

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα  Τσέπελης και Πιαλόγλου εμφανίστηκαν στο καφέ "ΑΠΛΑ" κάτω από τα δέντρα, στο γήπεδο του ΑΟΞ, παρέα με τον Παναγιώτη Σιδέρη, τον Νίκο Επιτρόπου και κάποιους φίλους του νέου ΑΟΞ που έκανε σήμερα επίσημη έναρξη εν όψει του πρωταθλήματα της Β' ΕΠΣ Ξάνθης που ξεκινάει τέλη Αυγούστου. 

Τουτέστιν ... μαυρίζοντας πλέον Τσέπελη, θα "μαυρίζουμε" και τον Πρόεδρο που "υποβίβασε" στην ουσία και την Ξάνθη από τη Super Legaue. αφού η ομάδα δεν πήγε όπως ο ΠΑΣΟΚ στον CAS με αποτέλεσμα να έχουμε την σημερινή "τύχη"....να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Ξάνθης!

Δείτε την ιστορική στιγμή.... Τσέπελης που 33 χρόνια δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στο γήπεδο ακόμη κι όταν η ομάδα πήγαινε στην Ευρώπη και .... Άρης Πιαλόγλου! Και μαζί τους ο.... Παναγιώτης Σιδέρης για τον οποίο κάθε σχόλιο περιττεύει!!! 

Το "τρομερό" τρίδυμο των δημοτικών εκλογών 2023. 

[σ.σ. Τσέπελη θέλουμε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη στήριξη φυσικά και του Μάκη Δάγκα και τον.... Παναγιώτη Σιδέρη. Όλοι οι "έντιμοι" έχουν θέση στον συνδυασμό σου...]

Δεν υπάρχουν σχόλια