GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ορατοί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Σαμοθράκη οι καπνοί από την Αλεξανδρούπολη

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο η από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο πυκνό δάσος της Μαύρης Πεύκης στην Αλεξανδρο...


Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο η από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο πυκνό δάσος της Μαύρης Πεύκης στην Αλεξανδρούπολη με ένα τεράστιο πυκνό σύννεφο καπνού έχει καλύψει την πόλη.

Μάλιστα όπως αποτυπώνεται σε δορυφορικές εικόνες, το πύρινο μέτωπο είναι μεγάλο ενώ ο καπνός ταξιδεύει με κατεύθυνση προς τα δυτικά, σκεπάζοντας ένα μεγάλο τμήμα της Θράκης.

Τα ίχνη του καπνού αρχικά έγιναν ορατά σε περιοχές της Κομοτηνής, όπως η Μαρώνεια. Όπως φαίνεται σε βίντεο μαύροι καπνοί από τη φωτιά που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη είναι ορατοί από τους οδηγούς που κινούνται στην Εγνατία οδό στο ύψος της Κομοτηνής.


Η φωτιά όπως φαίνεται από τη Σαμοθράκη

Οι πυκνοί καπνοί όμως φαίνονται και στη Σαμοθράκη με παραθεριστές και κατοίκους να κοινοποιούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργείται ενεργοποιήθηκε το 112 για τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης καλώντας τους να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας μένοντας σε κλειστούς χώρους κλείνοντας πόρτες και παράθυρα.

Πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια