GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φτάνουν οι δηλώσεις απο την Αθήνα – Ελάτε στη Θράκη κ.κ. Αυγενάκη – Σκυλακάκη και Κικίλια!

Οι δηλώσεις των υπουργών απο την Αθήνα, δίνουν και παίρνουν, με διαπιστώσεις επι.. χάρτου! Σύνηθες φαινόμενο για τους Θρακιώτες!


Οι δηλώσεις των υπουργών απο την Αθήνα, δίνουν και παίρνουν, με διαπιστώσεις επι.. χάρτου!

Σύνηθες φαινόμενο για τους Θρακιώτες!

Ομως αυτή τη χρονική στιγμή, τα συλλυπητήρια και οι παρενέσεις, δεν αρκούν απο την “ασφαλή” Αθήνα κύριοι της Κυβέρνησης.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ – Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: Οφείλει να βρίσκεται στο πεδίο της μάχης, που είναι οι πυρκαγιές, όπως έκανε ο προκάτοχός του κος Χαρδαλιάς και όχι μόνο. Επιτελική διεύθυνση του Υπουργείου, σημαίνει και αυτόματα αποποίηση ευθυνών. Και αυτές οι ευθύνες δεν μπορεί να τις αποποιηθείτε κ. Κικίλια. Είστε ο καθύλην αρμόδιος και πρέπει να είστε εδώ αλλά και όπου υπάρχει πύρινο μέτωπο!

ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ – Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Οφείλει να βρίσκεται επίσης στο πεδίο της μάχης, εκεί όπου χιλιάδες στρέμματα δασών και οικοσυστημάτων καταστρέφονται απο τις πυρκαγιές, εκεί όπου αύριο το Υπουργείο του θα κληθεί να δώσει λύσεις για την αποκατάσταση των καταστροφών. Θα κληθεί να αποζημιώσει. Θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για να στηρίξει τους αγρότες και την αγροτική οικονομία στη Θράκη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ – Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Οφείλει να βρίσκεται στο πεδίο της μάχης, εκεί όπου το περιβάλλον για το οποίο είναι αρμόδιος καταστρέφεται. Εκεί όπου οι υδροφόροι ορίζοντες χάνονται. Εκεί όπου η βιοποικιλότητα αφανίζεται. Εκεί όπου τα ενεργειακά πεδία είναι εκτεθημένα σε κάθε επιτήδειο. Εκεί όπου θα κληθεί και αυτός ως συναρμόδιος υπουργός να υπογράψει την αποκατάσταση, την χρηματοδότηση, την “ανάσταση” της Θράκης!

Αν κύριοι Υπουργοί δεν εμφανιστείτε, και μας έρθετε κατόπιν εορτής, τότε που όλα θα έχουν τελειώσει, για εμάς η παρουσία σας, θα είναι ανώφελη.

Διότι δεν είναι μόνο αναγκαία επιχειρησιακά η παρουσία ενός υπουργού, δεν είναι μόνο ψυχολογική η αναγκαιότητα για τον πολίτη που βλέπει την κυβέρνηση παρούσα στο πεδίο της πύρινης μάχης, αλλά είναι και ουσιαστική, έτσι ώστε η επόμενη ημέρα, να μπορεί να αποτελεσματική στην ίδια άποψη που θα έχει σηματίσει ο κάθε συναρμόδιος υπουργός για να πάρει τις ορθές και όχι μόνο προτεινόμενες απο τρίτους αποφάσεις.

  • Και στο κάτω – κάτω κύριοι υπουργοί, μην φοβάστε!
  • Ελλάδα είναι και εδώ, όπως και στον τόπο σας!
  • Και έχει την ίδια αξία, όπως και ο τόπος σας!
  • Γιατί η Ελλάδα, ξεκινά και τελειώνει στη Θράκη…
  • Και κάτι τελευταίο: οι στάχτες της Θράκης “λερώνουν” το ίδιο με τις “στάχτες” της υπόλοιπης χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια