GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομοτηνή: Αύξηση στα ενοίκια των φοιτητικών κατοικιών

Σιγά- σιγά αρχίζει να κινείται ο χώρος ενοικιάσεων κατοικιών. «Δεν υπάρχουν σπίτια η ζήτηση είναι αυξημένη» δηλώνουν μεσίτες της Κομοτηνής κ...


Σιγά- σιγά αρχίζει να κινείται ο χώρος ενοικιάσεων κατοικιών. «Δεν υπάρχουν σπίτια η ζήτηση είναι αυξημένη» δηλώνουν μεσίτες της Κομοτηνής και μιλούν για αύξηση στις τιμές ενοικίων.

Σημειώνουν δε,  πως ο αριθμός των προς ενοικίαση κατοικιών θα είναι μικρότερος από άλλη χρονιά.

«Η ζήτηση είναι αυξημένη, ομοίως, και οι τιμές στο κέντρο της πόλης. «Το κέντρο θα είναι πιο ακριβό» δηλώνουν κι αναφέρουν για παράδειγμα ότι μια «γκαρσονιέρα επιπλωμένη θα ενοικιάζεται 400 ευρώ. Ενώ σίγουρα τα διαμερίσματα που βρίσκονται σε απομακρυσμένες από το κέντρο περιοχές 50 ευρώ πιο κάτω. Θα έχουμε μια αύξηση 30 έως 50 ευρώ ανά διαμέρισμα που μπορεί στα κεντρικά να γίνει και εκατό (100) ευρώ» εξηγούν και αναφέρουν ως παράδειγμα ένα επιπλωμένο διαμέρισμα 60 τ.μ. θα ενοικιάζεται από 280 έως και 370 ευρώ.

Όσον αφορά στην προετοιμασία που γίνεται από την πλευρά των ιδιοκτητών; Σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση με τις ανακινήσεις να είναι σε άλλες περιπτώσεις πλήρεις και σε άλλες υποτυπώδεις και αρκετούς από τους ιδιοκτήτες ακινήτων να έχουν ήδη αξιοποιήσει κάποιο από τα προγράμματα «Εξοικονομώ» .

Τέλος προτρέπουν τους γονείς των νέων και παλιών φοιτητών να εμπιστεύονται τα μόνιμα μεσιτικά γραφεία και να αποφεύγουν τις ομάδες των Social Media.

Σε ερώτηση δε για τη συνέπεια, την εγκυρότητα και τη νομιμότητα των ιδιοκτητών ακινήτων ο κος Γιώργος Γκάγκας, μέλος του Πειθαρχικού Οργάνου Μεσιτικών Γραφείων απαντά ότι θα διενεργηθούν έλεγχοι και θα επιβληθούν κυρώσεις όπου χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια