GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδριάζουν σήμερα η Οικονομική Επιτροπή, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Οικονομική Επιτροπή


Οικονομική Επιτροπή

Στις 22 Αυγούστου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας), προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18:

  • Έγκριση του από  14/08/2023 Πρακτικού αποσφράγισης & ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Ανάθεση κτηνιατρικών υπηρεσιών, προμήθεια ζωοτροφών και ειδών περισυλλογής για τις ανάγκες του καταφυγίου Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  • Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπισης δαπανών που αφορούν την επέκταση Φ.Ο.Π. και συναφών δαπανών” (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης).
  • Καθορισμό κατώτατου ορίου μισθώματος και όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης, εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Κιμμερίων Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης).

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Στις 22 Αυγούστου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας), προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με την αρ. 374/απ. 391335/30-05-2022 εγκύκλιο του Υπουργείου εσωτερικών:

  • Έγκριση της παραχώρησης τμήματος κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο «Σύλλογο μονογονεϊκών Οικογενειών – Στηρίζω» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Αφεντούλης Τσακιρίδης).

Δημοτικό Συμβούλιο

Στις 22 Αυγούστου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν.3852/2010, ΦΕΚ 4940/14-6-2022 τ.Α΄ για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

  • Ετήσιος Προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης έτους 2024 (μόνιμο προσωπικό) – Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να ληφθεί το αργότερο έως 22/08/2023 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Φανουράκης).
  • Ετήσιος Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εποχικού προσωπικού, ή σύμβασης μίσθωσης έργου ή προσωπικού ωριαίας αποζημίωσης έτους 2024 – Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να ληφθεί το αργότερο έως 29/08/2023. (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης).
  • Σχετικά με την αποδοχή χρησιδανείου της <<ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ>> που παραχωρεί στο Δήμο Ξάνθης για δέκα (10) χρόνια κατά χρήση και χωρίς αντάλλαγμα Εδαφικό τμήμα ιδιοκτησίας της, στην περιοχή αγροκτήματος Ευμοίρου Ξάνθης και εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή της σχετική σύμβασης. (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Φανουράκης).
  • «Αμοιβαία ανταλλαγή και αλλαγή θέσης δραστηριοποίησης στη λαϊκή αγορά του Δήμου Ξάνθης» . (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης).

Δεν υπάρχουν σχόλια