GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλί Σαμπαντζί: Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Τούρκου μεγιστάνα-Σε καταστολή μετά το σοβαρό ατύχημα στη Λέρο

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Τούρκου μεγιστάνα, Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πριν από τρεις ημέρες στη Λέρο, όταν...


Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Τούρκου μεγιστάνα, Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πριν από τρεις ημέρες στη Λέρο, όταν το ταχύπλοό του προσέκρουσε σε βράχια.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Αλί Σαμπαντζί υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στο Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, το βράδυ του Σαββάτου (26/8), καθώς εμφάνισε αιμορραγία, λόγω του τραύματος που φέρει στην κοιλιά από το σοβαρό ατύχημα.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής (27/8), με τους θεράποντες γιατρούς του να αποφασίζουν να τον θέσουν σε καταστολή για 48 ώρες, καθώς υπήρξαν και φόβοι εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά το σοβαρό ατύχημα στη Λέρο, ο Αλί Σαμπαντζί χειρουργήθηκε για αφαίρεση σπλήνας στο νοσοκομείο του νησιού, ενώ, όταν διακομίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, του τοποθετήθηκε στεντ στην αορτή.

Σοβαρά τραυματισμένη είναι και η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική, μετά από χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο, που διήρκεσε πεντέμισι ώρες.

  • Το χρονικό του ατυχήματος στη Λέρο

Το ταχύπλοο το οδηγούσε ο ίδιος ο Τούρκος μεγιστάνας, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ, επέβαινε σε αυτό και ο καπετάνιος, ο οποίος καθόταν στο πίσω μέρος με τους γιους του Σαμπαντζί, Εμρέ και Καάν. Στο σκάφος βρίσκονταν και δύο φίλοι του ζευγαριού, καθώς θα γιόρταζαν την 13η επέτειο του γάμου τους.

Ο καπετάνιος ήταν ο πρώτος που είδε τα βράχια, έσπρωξε τα παιδιά στη θάλασσα και μετά πήδηξε και ο ίδιος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, το ταχύπλοο προσέκρουσε στα βράχια και αναποδογύρισε.

Τα παιδιά τους έφεραν τον Αλί Σαμπαντζί και τη σύζυγό του, Βουσλάτ Ντογάν στην επιφάνεια της θάλασσας και ο καπετάνιος έλεγξε τον σφυγμό τους και διαπίστωσε ότι ήταν ζωντανοί.

Άμεσα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Λέρου, από όπου μεταφέρθηκαν στο Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια