GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αθήνα: Νοικοκυρές μετατρέπονται σε ιερόδουλες για σεξ χωρίς προφύλαξη!

Σεξ έναντι ισχνής αμοιβής «πωλούν» νοικοκυρές υπεράνω πάσης υποψίας στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας, με την ταρίφα να αγγίζει τα 20...


Σεξ έναντι ισχνής αμοιβής «πωλούν» νοικοκυρές υπεράνω πάσης υποψίας στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας, με την ταρίφα να αγγίζει τα 20 ευρώ.

Σύμφωνα με το Tromaktiko, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν τον δρόμο της περιστασιακής πορνείας, χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα από τον νόμο έγγραφα.

Μάλιστα, τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός των εκδιδόμενων γυναικών διπλασιάζεται, με ορισμένες εξ αυτών να επισκέπτονται την Αθήνα μόνο και μόνο για την πελατεία τους. Όπως παρατηρείται, οι περιοχές με τη μεγαλύτερη κίνηση σε πελατεία είναι η λεωφόρος Ποσειδώνος και οι γύρω περιοχές, Γλυφάδα και Άλιμος, με τα εισοδήματα να είναι πολύ καλύτερα συγκριτικά με άλλες γειτονιές.

Οι τιμές ξεκινούν από 20 ευρώ, ενώ, ανάλογα με τις απαιτήσεις, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 40 ευρώ, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σεξουαλική συνεύρεση χωρίς προφύλαξη.

Κατά τον ιστότοπο, οι γυναίκες που εκδίδονται έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, με καταγωγή όχι μόνο από χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, αλλά και την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια