GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Επίθεση σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για τον ομοφυλόφιλο γιο του-Ποια απάντησε έδωσε ο Γιάννης Σάρρος

Ο μοφοβική επίθεση δέχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα, επειδή ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος κι εκείνος δίνει τις δικές του απ...


Ο μοφοβική επίθεση δέχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα, επειδή ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος κι εκείνος δίνει τις δικές του απαντήσεις, μέσω Social Media.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σάρρο, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί και δημόσια το παιδί του, ενώ δείχνει εμφανώς τη συμμαχία του προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Κάποιες φορές σκέφτομαι τον εαυτό μου στο παρελθόν, τον τρόπο σκέψης, τις αντιδράσεις μου βλέποντας εκείνο το άλλο… το «διαφορετικό», σκέφτομαι την λάθος αντίδρασή μου απέναντι στον ΓΙΟ ΜΟΥ το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, εδώ και χρόνια είμαι και θα είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του, ο γιος του σε δημοσίευσή του στο Twitter είπε πως «στην Καβάλα, κάνουν πόλεμο στον πατέρα μου επειδή έχει γιο αδερφή.

Ο πατέρας μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αυτό που έχουν να πουν για να τον θίξουν, είναι ότι έχει έναν παιδί που είναι στα ροζ.

Πληροφορίες βέβαια λένε ότι είναι πληρωμένα τρολλ».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια