GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μεγιστάνας θέλει να βελτιώσει τη στύση του με… ηλεκτροσόκ!

Αφού ξόδεψε περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια πραγματοποιώντας μεταγγίσεις πλάσματος από το αίμα του 17χρονου γιου του ο Μπράιαν Τζόνσον συνεχ...


Αφού ξόδεψε περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια πραγματοποιώντας μεταγγίσεις πλάσματος από το αίμα του 17χρονου γιου του ο Μπράιαν Τζόνσον συνεχίζει με άλλον τρόπο τις προσπάθειες να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Αυτή τη φορά, όπως ανακοίνωσε, ξεκίνησε θεραπείες αναζωογόνησης του πέους του με στόχο να βελτιώσεις τις στύσεις του.

Όπως ανακοίνωσε ο 45χρονος μεγιστάνας, οι θεραπείες περιλαμβάνουν ηλεκτροσόκ τρεις φορές την εβδομάδα και κοστίζουν 1.000 – 2.000 λίρες.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ελεγχόμενες δοκιμές έχουν δείξει ότι η εν λόγω θεραπεία βελτιώνει τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

«Αυτό που εξετάζουμε είναι αν βελτιώνεται ο αριθμός των νυχτερινών στύσεων, οι σεξουαλικές επιδόσεις και η σεξουαλική ικανοποίηση» συνέχισε στην ανάρτησή του ο Τζόνσον.

Το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για τις θεραπείες θα τον υποβάλει σε 4.000 ηλεκτροσόκ τη φορά.

«Πειραματική θεραπευτική επιλογή»

Σύμφωνα με την Daily Mail, το Πανεπιστήμιο της Γιούτα προσφέρει τη θεραπεία κρουστικών κυμάτων ως επιλογή για ασθενείς που πάσχουν από Στυτική Δυσλειτουργία, αλλά δηλώνουν ξεκάθαρα ότι είναι μια «πειραματική θεραπευτική επιλογή».

Η θεραπεία αυτή δεν έχει πάρει την έγκριση της αρμόδιας αρχής των ΗΠΑ (Food and Drug Administration – (FDA) και ενέχει κινδύνους όπως πόνος, αιμορραγία ή πρήξιμο στο πέος, αιματουρία και κυρτότητας του πέους.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι απαιτούνται από ένας έως τρεις μήνες για να υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα με τα αρχικά αποτελέσματα να σημειώνεται ότι μπορεί να είναι «δραματικά».

Πριν ανακοινώσει ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία, ο Τζόνσον είπε ότι ήλπιζε να αποκτήσει νυχτερινή στύση τριών ωρών και τριάντα λεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια