GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και ο Κώστας Μαλάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον Στράτο Κοντό!

"Προσκαλώ και ζητώ απ' όλους τους δημότες, να  στηρίξουν τον Στράτο Κοντό και να συνεργαστούν Μαζί μας,  για να φτιάξουμε επιτέλους...

"Προσκαλώ και ζητώ απ' όλους τους δημότες, να  στηρίξουν τον Στράτο Κοντό και να συνεργαστούν Μαζί μας, για να φτιάξουμε επιτέλους τη Ξάνθη που ονειρευόμαστε και αγαπάμε. 

Αποτελεί αναμφισβήτητα την κορυφαία πολιτική είδηση των δημοτικών εκλογών 2023!  

Και ο αγωνιστής πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης και μαχόμενος δικηγόρος Κώστας Μαλάκης, το μεσημέρι της Τρίτης είπε το "τελικό" "Ναι? και κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος,  με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό. 

Μάλιστα σε σχετική λιτή και αποκλειστική  δήλωσή του στο "Μ" ο Κώστας Μαλάκης είπε τα εξής:

"Ο Στράτος Κοντός, γέννημα θρέμμα της πόλης Μας,  ένα νέο παιδί με Πανεπιστημιακές σπουδές κουλτούρα, μόρφωση, εργασιομανία και  πάθος για προσφορά, μου έκανε πρόταση να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιό του, προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ώστε  ο Δήμος Ξάνθης να ξεφύγει από τη σημερινή παρακμιακή θέση που βρίσκεται και να προχωρήσει με στόχους και φιλοδοξίες στο παρόν και στο μέλλον. 

Είμαι ξεκάθαρος.  Ο Δήμος Μας, δεν μπορεί να φυτοζωεί στη στασιμότητα και στην ανυπαρξία του Μηδέν, του "ενός" και των ολίγων "εκλεκτών".

Τον ξέρω από φοιτητή τον Στράτο Κοντό, με εντυπωσίασε με την σεμνότητα, απλότητα και ειλικρίνεια στην κουβέντα που είχαμε, με έπεισε με τα Σχέδια, τους οραματισμούς και την αποφασιστικότητά του ν' αλλάξει τη Ξάνθη Μας, να δημιουργήσει έναν μοντέρνο, σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο. 

Άλλωστε εδώ που φτάσαμε, είναι απαίτηση όλων των πολιτών πλέον ότι χρειαζόμαστε έναν νέο Δήμαρχο που με σεμνότητα, δουλειά και συνεργασία, θ' αλλάξει ριζικά τον Δήμο Μας.

Έναν αποφασιστικό Δήμαρχο που  μπορεί και θ' αλλάξει τη Ξάνθη Μας.

Προσκαλώ λοιπόν και ζητώ απ' όλους τους δημότες, να  στηρίξουν τον Στράτο Κοντό και να συνεργαστούν Μαζί μας, για να φτιάξουμε επιτέλους τη Ξάνθη που ονειρευόμαστε και αγαπάμε. Είναι η ευκαιρία Μας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια