GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Κίνημα της πετσέτας»: Συνελήφθη ο δήμαρχος Σερίφου-«Πήγαμε να επιβάλλουμε τον νόμο και βρεθήκαμε κατηγορούμενοι»

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το «κίνημα της πετσέτας» σε όλη τη χώρα, με όλο και περισσότερους κατοίκους να προσπαθούν να περιορίσουν τις α...


Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το «κίνημα της πετσέτας» σε όλη τη χώρα, με όλο και περισσότερους κατοίκους να προσπαθούν να περιορίσουν τις απόπειρες αυθαίρετης κατάληψης των παραλιών από ιδιώτες.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις», ο δήμαρχος Σερίφου, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, αποκάλυψε ότι συνελήφθη, κατά την προσπάθεια σφράγισης μιας επιχείρησης, η οποία λειτουργούσε παράνομα.

 «Σφραγίσαμε το κατάστημα, όμως μου έκαναν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και για κατάχρηση εξουσίας και απλή δυσφήμιση.

Πήγαμε να επιβάλουμε τον νόμο, την απόφαση των δικαστηρίων και των διοικητικών αρχών, και βρεθήκαμε συλληφθέντες ως κατηγορούμενοι.

Είμαστε υπέρμαχοι να τηρείται η νομιμότητα. “Ναι” στην επιχειρηματικότητα, αλλά να είναι υπό τις προϋποθέσεις του νόμου», εξήγησε ο κ. Ρεβίνθης.

  • Eκσκαφικό ιδιώτη έβγαζε τα βράχια από παραλία της Νάξου

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» η Ελένη Ανδριανοπούλου, μέλος κίνησης «Σώστε τις παραλίες της Νάξου», σημείωσε ότι στη Νάξο όχι μόνο οι ομπρελοξαπλώστρες έχουν εξαπλωθεί, αλλά ιδιώτες προσπαθούν να μετατρέψουν την παραλία της Πλάκας σε… προϊόν προς εκμετάλλευση.

«Μέσα στη θάλασσα μπήκε εκσκαφικό ιδιώτη και άρχισε να βγάζει τα βράχια από την παραλία της Πλάκας», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Ανδριανοπούλου, αναφερόμενη στο τελευταίο περιστατικό εκβραχισμού μέσα από τη θάλασσα

Όπως σημείωσε, οι μαζικές καταγγελίες των κατοίκων αυξήθηκαν συγκριτικά με πέρυσι, με την κινήσεις όσων προσπαθούν να βοηθήσουν στην προφύλαξη των παραλιών να είναι συντονισμένες και οργανωμένες.


Δεν υπάρχουν σχόλια