GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Barbie-Σάλος με τα ροζ φέρετρα: «Έτσι μπορείς να ξεκουραστείς σαν κούκλα»

Μετά από την τρομερά μεγάλη προσέλευση του κόσμου στους κινηματογράφους ώστε να δει τη νέα ταινία της θρυλικής Barbie, πολλές είναι οι επιχε...


Μετά από την τρομερά μεγάλη προσέλευση του κόσμου στους κινηματογράφους ώστε να δει τη νέα ταινία της θρυλικής Barbie, πολλές είναι οι επιχειρήσεις που έχουν δει τα κέρδη τους να αυξάνονται.

  • Ρούχα ροζ.
  • Παπούτσια ροζ.

Μέχρι και φέρετρα ροζ ώστε να «μπορείς να ξεκουραστείς σαν κούκλα» έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον θαυμαστών της κούκλας της Mattel που επιθυμούν να μεταφέρουν την αγάπη τους για την Barbie και στον άλλον κόσμο.

Τα εν λόγω φέρετρα προσφέρονται από γραφεία τελετών στο Μεξικό, το Ελ Σαλβαδόρ και ολόκληρη τη Λατινική Αμερική για περίπου ένα χρόνο, όμως η δημοτικότητά τους έχει αυξηθεί μετά την κυκλοφορία της ταινίας..

Διαφημιστικό κλιπ για τα ροζ φέρετρα τονίζει πως «αυτό το φέρετρο, με το εντυπωσιακό έντονο ροζ χρώμα του, αντιπροσωπεύει τη σπίθα και την ενέργεια εκείνων των αξέχαστων στιγμών που έζησαν».

Αξίζει παρόλα αυτά να σημειωθεί ότι το γραφείο τελετών Alpha and Omega στο Ahuachapán του Ελ Σαλβαδόρ, προσφέρει ένα φέρετρο με θέμα τη Barbie και προηγήθηκε της τάσης, λανσάροντας το ροζ φέρετρό τους πριν από περίπου ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια