GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λάρισα: Το «καλά κρυμμένο οικογενειακό δράμα» της 43χρονης που ξυλοκοπήθηκε

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας και όχι μόνο, με τον ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της, ο οποίος και την έστε...


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας και όχι μόνο, με τον ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της, ο οποίος και την έστειλε στο νοσοκομείο, μόλις εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι συνάδελφοι της γυναίκας κάνουν λόγο για «καλά κρυμμένο οικογενειακό δράμα», το οποίο και φαίνεται πως ήταν γνωστό στον οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού. Ο 53χρονος χτυπούσε βάναυσα τη σύζυγό του για πάνω από μία ώρα και ένα τέταρτο σε όλο της το σώμα.

Η άτυχη γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο λίγο πριν καταλήξει, όπου χρειάστηκε ανάταξη προκειμένου να επανέλθει στη ζωή.

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ μέσα από το νοσοκομείο, με την περιγραφή της να συγκλονίζει.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Ο 53χρονος σύζυγος της αστυνομικού, που είναι επιχειρηματίας, κατηγορείται τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια