GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολυμπιακός-Τσουκαρίτσκι: Εύκολο βράδυ (3-1) και βήμα πρόκρισης για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 την Τσουκαρίτσκι και έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.


Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 την Τσουκαρίτσκι και έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, με σκόρερ το νέο απόκτημα, Ελ Κααμπί.

Ο Καμαρά κόβει ωραία στον Φορτούνη, με τον Έλληνα άσο να κοντρολάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ από το όριο της περιοχής. Μόλις στο 15ο λετπό οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους, με γκολ του αρχηγού, Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός στο 31 έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, πάλι με τον Ελ Κααμπί, του οποίου το συρτό σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ωστόσο, το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 40′ ο Ελ Κααμπί σκόραρε και πάλι.

Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 3-0 και συντριπτική κατοχή υπέρ των Πειραιωτών. Το τέταρτο γκολ ήρθε στο 49ο λεπτό, όμως ακυρώθηκε για χέρι.

Στο 60′ ο Ολυμπιακός έκανε διπλή αλλαγή και στο γήπεδο πέρασαν οι Σκάρπα και Έσε, με τον δεύτερο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Λίγο αργότερα, έκανε το ντεμπούτο του και ο Πορόσο, που αντικατέστησε τον Ρέτσο. Στη συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι έχασαν και άλλες σπουδαίες ευκαιρίες, όμως τελικά ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε για ακόμη μια φορά και έτσι οι Σέρβοι μείωσαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κάνοντας το 3-1, όταν ο Νίκσεβιτς έκανε ωραία κίνηση και σέντρα από τα δεξιά, με την μπάλα να χτυπά στο σώμα του Μιλαντίνοβιτς και να καταλήγει στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Μαντί Καμαρά (59′ Έσε), Ιμπόρα, Μασούρας (59′ Σκάρπα), Μπιέλ (83′ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (70′ Ελ Αραμπί).

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς, Στεφάνοβιτς, Ρόγκαν (46′ Νίκσεβιτς), Στάνκοβιτς (69′ Μιλαντίνοβιτς), Σισοκό, Κόβατς (46′ Ντότσιτς), Τόσιτς, Εντιαγέ (46′ Γιάνκοβιτς), Ιβάνοβιτς (86′ Σάντος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια