GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ρόδος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 24χρονης που ξεψύχησε ανήμερα των γενεθλίων της

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς και φίλοι της 24χρονης από τη Ρόδο, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή ενώ γιόρταζε τα γενέθλιά της και την...


Συντετριμμένοι είναι συγγενείς και φίλοι της 24χρονης από τη Ρόδο, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή ενώ γιόρταζε τα γενέθλιά της και την απόκτηση του πτυχίου της, στο πιάνο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η αίτια θανάτου της 24χρονης κοπέλας είναι πνευμονικό οίδημα, με τα αίτια που προκλήθηκε το τραγικό περιστατικό να διερευνώνται.

Η 24χρονη Κωνσταντίνα βρισκόταν σε ξενοδοχείο του νησιού στο οποίο είχε μεταβεί η 24χρονη κοπέλα με τους φίλους της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της αλλά και το γεγονός πως πριν λίγες ημέρες είχε αποκτήσει το πτυχίο της.

Ξαφνικά, η νεαρή κατέρρευσε πάνω πιάνο του ξενοδοχείου, καθώς έπαιζε τα πλήκτρα, «παγώνοντας» τους φίλους της.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως διαδικασία ΚΑΡΠΑ, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας έτσι σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια