GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλήρωσαν 2 ευρώ για να τους κόψουν το τοστ!

Αντιμέτωποι με ένα άκρως σοκαριστικό γεγονός βρέθηκαν τουρίστες κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς αναγκάστηκαν να πληρώσουν 2 ευρώ γ...


Αντιμέτωποι με ένα άκρως σοκαριστικό γεγονός βρέθηκαν τουρίστες κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς αναγκάστηκαν να πληρώσουν 2 ευρώ για να τους κόψουν το τοστ!

Ειδικότερα, δύο τουρίστες που βρέθηκαν στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν στην απόδειξή τους ότι χρεώθηκαν 2 ευρώ μόνο για να τους μοιράσουν το τοστ που είχαν παραγγείλει.

Το συμβάν σημειώθηκε σε μπαρ στο Τζέρα Λάριο και έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα όπου και αναρτήθηκε η απόδειξη που έλαβαν από το μαγαζί.

Παρά την έκπληξη και τη δυσαρέσκεια των πελατών, όπως αναφέρει η διαδικτυακή εφημερίδα Fanpage «ο μπάρμαν φέρεται να δικαιολόγησε το επιπλέον κόστος ισχυριζόμενος ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια και όχι μόνο ένα για να σερβίρει τα δύο μισά τοστ σε δύο διαφορετικούς πελάτες, παρόλο που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, και ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ακόμη και μια επιπλέον χαρτοπετσέτα».


Δεν υπάρχουν σχόλια