GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σάκης Αρναούτογλου: «Δύσκολο τριήμερο»-Ο καιρός έως τις 12 Αυγούστου

«Δύσκολο τριήμερο» ως προς τις θερμοκρασίες βρίσκεται προ των πυλών, όπως προειδοποιεί και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.


«Δύσκολο τριήμερο» ως προς τις θερμοκρασίες βρίσκεται προ των πυλών, όπως προειδοποιεί και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, σε πίνακα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως οι πιο θερμές ημέρες μέχρι και τις 12 Αυγούστου, θα είναι το τριήμερο της Πέμπτης (03/08) έως το Σάββατο (05/08) με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 39 βαθμούς.

«Στους κλειστούς κάμπους υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία. Στις ορεινότερες περιοχές 4 με 8 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα.

Στα παραθαλάσσια αλλά και τα νησιά υπολογίστε 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία», εξηγεί ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ.

  • Η πρόβλεψη του Παναγιώτη Γιαννόπουλου

Με τη σειρά του, ο έτερος μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος κάνει λόγο για αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας με κορύφωση την Παρασκευή (04/08) και το Σάββατο (05/08) που όμως δεν θα φέρει θύμισες ενός καύσωνα.

Όπως αναφέρει στη σημερινή του πρόγνωση θα έχει μεν ζέστη, όμως θα είναι περιορισμένη, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει από αύριο (03/08) και να είναι αισθητή με 40άρια στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, κυρίως σε ανατολική Στερεά, Θεσσαλία, Βοιωτία, Θήβα.

Πέμπτη και Παρασκευή πάλι, ο υδράργυρος θα ανέβει και άλλο ενώ σε Λάρισα, Θήβα, Λαμία μπορεί να αγγίξει και τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια ημέρα όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, θα σημειώνονται βροχές σε βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο, ενώ και στις υπόλοιπες περιοχές θα αρχίζει να δροσίζει από το βράδυ.

Την Κυριακή επίσης μπορεί να βρέξει και στη Θράκη, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός και μέχρι τις 15 Αυγούστου δεν φαίνεται στον ορίζονται νέος καύσωνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια