GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άρης-Ντινάμο Κιέβου 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τους «κιτρινόμαυρους»

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 της Ντινάμο Κιέβου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο παιχνίδι των δύο ο...


Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 της Ντινάμο Κιέβου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με εύστοχο πέναλτι ο Λουίς Πάλμα στο 69ο λεπτό, με την ομάδα του Απόστολου Τερζή να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (17/8), στο Βουκουρέστι.


Ιδιαίτερο μήνυμα της ΠΑΕ Άρης στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου, πριν από την έναρξη του αγώνα, προς τιμήν του 29χρονου αδικοχαμένου, Μιχάλη Κατσούρη, που ανέφερε: «Καλό ταξίδι, Μιχάλη» και συνοδευόταν από τη φωτογραφία του.

Όποια από τις δύο ομάδες πάρει την πρόκριση για τα Play Off της διοργάνωσης, θα βρει μπροστά της το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας (Τουρκία) – Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν).

Διαιτητής: Τζάρεντ Γκαβάν Τζιλέτ (Αυστρία)

  • Κίτρινες: Εμβοντό, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μενέντεζ, Φεράρι – Τίμτσικ, Σαπαρένκο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (58′ Ρουπ), Εμβοντό, Νταρίντα (81′ Πάβιτσιτς), Κάρλσον (58′ Μενέντεζ), Πάλμα (76′ Ματαρίτα), Μορόν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούχσαν, Τίμτσικ, Ποπόφ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ (82′ Μπράζκο), Σαπαρένκο (81′ Σεπέλιεφ), Καμπάγιεφ (82′ Βολόσιν), Μπουγιάλσκι, Μπενίτο.



Δεν υπάρχουν σχόλια