GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χάιντουκ-ΠΑΟΚ 0-0: Κράτησε το μηδ

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στο Σπλιτ κόντρα στη Χάιντουκ, έχοντας και την τύχη με το μέρος του, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτ...


Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στο Σπλιτ κόντρα στη Χάιντουκ, έχοντας και την τύχη με το μέρος του, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πλέον οι δύο ομάδες θα παίξουν την πρόκριση στο ματς της Τούμπας, την Πέμπτη (17/8, 20:30), με τον Δικέφαλο να έχει αποκτήσει προβάδισμα.

Άτυχοι οι Κροάτες που είχαν δυο δοκάρια, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αλλά και να διορθώσει τις αμυντικές αδυναμίες της.

Όποια από τις δύο ομάδες πάρει την πρόκριση για τα Play Off της διοργάνωσης, θα βρει μπροστά της το νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) – Χαρτς (Σκωτία).

Διαιτητής: Μόρτεν Κροχ (Δανία)

Κίτρινες: Σιγκούρ – Τσιγγάρας, Τόμας, Σβαμπ, Μπάμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΧΑΪΝΤΟΥΚ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μουφί, Σάρλια, Φέρο (79′ Ντιαλό), Μέλνιακ, Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς, Σαχίτι (67′ Ντόλτσεκ), Οτζίτζα-Οφόε (79′ Καλίκ), Μλάκαρ, Λιβάγια.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Φιλίπε Σοάρες (72′ Σβαμπ), Τσιγγάρας (79′ Οζντόεφ), Νάρεϊ (61′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (79′ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (61′ Σαμάτα).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισε για διαμαρτυρία στο 87′ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ηρακλής Καραπαναγιωτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια