GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ερντογάν: Προκαλεί η επίσκεψή του στα κατεχόμενα της Κύπρου-Ετοιμάζει φιέστα για τον «Αττίλα»

Σήμερα (20/7) συμπληρώνονται 49 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε προ...


Σήμερα (20/7)
συμπληρώνονται 49 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε προκλητική επίσκεψη στα κατεχόμενα της μεγαλόνησου.

Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα χρησιμοποιούν διθυραμβικού τίτλους, ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος ετοιμάζει φιέστα για τον Αττίλα, το όνομα της επιχείρησης που είχε η εισβολή το 1974.

«Με τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου Ετσάν από τον πρόεδρο Ερντογάν θα γιορταστεί σήμερα η 49η επέτειος της Ειρηνευτικής Επιχείρησης (Sic) στην Κύπρο», γράφει η τουρκική εφημερίδα Sabah. «Το αεροπλάνο του Ερντογάν θα κάνει την πρώτη προσγείωση στο αεροδρόμιο», προσθέτει η τουρκική εφημερίδα.

Η προκλητική φιέστα του Ερντογάν γίνεται «πάνω σε ομαδικούς τάφους αγνοουμένων από την τουρκική εισβολή, που βρίσκονται στην περιοχή του παράνομου αεροδρομίου της κατεχόμενης Τύμπου», μεταδίδουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης .

«Υπάρχουν πληροφορίες για δυο τουλάχιστον ομαδικούς τάφους στην περιοχή», γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Ο ένας ομαδικός τάφος βρίσκεται δίπλα στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου ενώ ο δεύτερος φέρεται να είναι εντός του χώρου του αεροδρομίου», αναφέρει η Κυπριακή εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια