GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αρχισαν τα… “παζάρια” με το Τουρκικό Προξενείο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι!

Περιμέναν να τελειώσουν οι εθνικές εκλογές, να κατακαθίσει η ένταση με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και επανήλθαν στη συνήθη υποτακτική σ...


Περιμέναν να τελειώσουν οι εθνικές εκλογές, να κατακαθίσει η ένταση με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και επανήλθαν στη συνήθη υποτακτική στρατηγική τους, πολλοί εκ των υποψηφίων Δημάρχων Ξάνθης και Ροδόπης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις πολυπόθητες ψήφους της μουσουλμανικής μειονότητας!

Ηδη, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, νυν και μη, έχουν συμφωνήσει να εντάξουν στο ψηφοδέλτιό τους ανθρώπους που υποστηρίζονται άμεσα απο το Τουρκικό Προξενείο, με αντάλλαγμα την ανοχή τους στην τουρκική προκλητικότητα και φυσικά ανεχόμενοι και υποταγμένοι στην ουσιαστική συνδιοίκηση που επιθυμεί η Τουρκία μέσω των υποστηριζόμενων εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων.

Το Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει ήδη στην κατοχή του ονόματα υποψηφίων Δημάρχων που έχουν πραγματοποιήσει ραντεβού με τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Ροδόπης, με ανθρώπους του Προξενείου, καθώς επίσης και με στελέχη της Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης και το Σύλλογο Επιστημόνων “Τούρκων” Δυτικής Θράκης.

Μάλιστα, ο ένας εξ’ αυτών αναμένει ακόμα στο ακουστικό του, προκειμένου να του δοθεί λίστα τουλάχιστον πέντε υποψηφίων τους οποίους και θα στηρίξει το προξενείο.

  • Διπλό παιχνίδι

Φυσικά οι πληροφορίες δεν αφορούν μόνο υποψηφίους Δημάρχους, αλλά και Περιφερειάρχες, οι οποίοι όμως κάνουν “δουλειά” μέσω τρίτων προσώπων και όχι απευθείας όπως οι δήμαρχοι, που δεν διστάζουν να εκτεθούν ανοιχτά προκειμένου να πετύχουν το στόχο της πολυπόθητης στήριξης.

Πρόκειται για ένα διπλό παιχνίδι, που δεν είναι πρωτόγνωρο στη Θράκη, έχει βαθιά τις ρίζες του και το παρακρατικό σύστημα που επικρατεί, αν μη τι άλλο, ενισχύεται με την ευθύνη όλων αυτών που υποτάσσονται στο Τουρκικό Προξενείο για πολιτικά και ψηφοθηρικά οφέλη.

Θα περίμενε κανείς, ότι μετά τη ρήξη που επιχείρησε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με το Τουρκικό Προξενείο προεκλογικά, και με δεδομένο το γεγονός ότι οι μουσουλμάνοι Βουλευτές ήδη προσανατολίζονται σε ανεξαρτητοποίηση δημιουργώντας “εσωτερική τεχνητή κρίση” στη Θράκη, να μην κινούνται τόσο απροκάλυπτα οι αυτοδιοικητικοί με την τουρκική επιχείρηση συνδιοίκησης στην περιοχή.

Εντός των επομένων ημερών, και εφόσον διευκρινιστούν όλες οι πληροφορίες για πρόσωπα και άλλους εμπλεκόμενους παράγοντες, το Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα αποκαλύψει το διπλό παιχνίδι, χριστιανών και μουσουλμάνων, που ξεπουλούν τα πάντα στο βωμό των ψήφων και του προσωπικού πολιτικού οφέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια