GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ξάνθης τρισδιάστατο αντίγραφο ψηφιοποίησης του ναού των Αγ. Αποστόλων Θεσσαλονίκης

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ξάνθης παρέλαβε στις 25 Ιουλίου στα γραφεία ένα 3D εκτυπώμενο αντίγραφο ψηφιοποίησης του ναού των Αγίων Αποστόλω...


Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ξάνθης παρέλαβε στις 25 Ιουλίου στα γραφεία ένα 3D εκτυπώμενο αντίγραφο ψηφιοποίησης του ναού των Αγίων Αποστόλων Θεσσαλονίκης, διαστάσεων 20×24×18εκ,το οποίο συνοδεύεται από αφηγηματική περιγραφή στην ελληνική γλώσσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 25/7 παραλάβαμε στα γραφεία μας ένα 3D εκτυπωμένο αντίγραφο ψηφιοποίησης του ναού των Αγίων Αποστόλων Θεσσαλονίκης, διαστάσεων 20×24×18εκ,το οποίο συνοδεύεται από αφηγηματική περιγραφή στην ελληνική γλώσσα.

Το αντίγραφο αποτελεί δωρεά από το Ερευνητικό Κέντρο “Αθηνά” προς το σωματείο μας ως ένδειξη εκτίμησης για την εθελοντική συμμετοχή κάποιων μελών μας από Αλεξανδρούπολη και Ξανθή στο ερευνητικό έργο Α Π Τ Ο Σ του οποίου ηγείται ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου Δρ. Ανέστης Κουτσουδης.

Μας επισκέφθηκε στα γραφεία μας τρεις φορές με την αξιόλογη ομάδα του και παρουσίασαν τα πειραματικά συστήματα των καινοτόμων μεθόδων πρόσβασης στο πολιτιστικό απόθεμα από ΑμεΑ όρασης που αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια